To ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά για όσους κατακρίνουν εκείνες που θέλουν να γίνουν μητέρες σε ώριμη ηλικία

Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να υποστηρίξει δημόσια τις γυναίκες που αποφασίζουν να κάνουν παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία και να κατακρίνει όλους εκείνους που έχουν αρνητική άποψη για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Με αφορμή την χαρμόσυνη είδηση της τέταρτης εγκυμοσύνης της Τζένης Μπαλατσινού και κάποια αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, η Ρούλα Κορομηλά εξέφρασε τη δική της άποψη, χωρίς, ωστόσο να αναφέρει το όνομα της παρουσιάστριας. Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη της Ρούλας Κορομηλά για τα παιδιά αλλά και η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε για να αποκτήσει το δικό της.

“Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τόσος θόρυβος και επικριτικά σχόλια για μια γυναίκα που θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της; Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην μητρότητα αφού μπορούν. Όλες όμως. Κάθε ηλικίας, κοινωνικής τάξης, τετραγωνικών(!), μόνες, παντρεμένες , διάσημες, ανώνυμες, πλούσιες ,φτωχές κλπ. Όλες τις σέβομαι, τις στηρίζω χαίρομαι και χειροκροτώ. Μπράβο σας!

Η μητρότητα και τα παιδιά, θεωρώ, πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελούν θέμα χλευασμού, τρολαρίσματος και εμπαθών σχολίων. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την άποψη διαδικτυακού φίλου, του Skroutz: “ Καλό θα ήταν να πάψει ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας να θεωρεί ότι ο διπλανός του οφείλει εξηγήσεις για όσα κάνει η όσα δεν κάνει στη ζωή του… Ας μάθουμε να χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου, γιατί τοσο σκοτάδι πια»”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Read More

And More