To ξέσπασμα της Shannen Doherty για την Tori Spelling: Πονάει η καρδιά μου για εκείνη!

Δέκα χρόνια μετά την αγαπημένη – σε όλες μας – σειρά, Χτυποκάρδια στο Beverly Hills, η τηλεοπτική Μπρέντα και κατά κόσμον Shannen Doherty, βγήκε στο show Meredith Vieira Show και μεταξύ άλλων μίλησε και για την φίλη της από τα παλιά, Tori Spelling, που συμπρωταγωνιστούσε στη σειρά.

Spectator:

H ηθοποιός είπε πως παρακολουθεί το reality με την Tori και την οικογένειά της και πραγματικά στενοχωριέται με όλη αυτή την κατάσταση. Συγκεκριμένα η 43χρονη ηθοποιός είπε πως πονάει η καρδιά της επειδή την ξέρει από τα παλιά…

Αν και η Shannen δεν τα πήγε και πολύ καλά με το υπόλοιπο cast μετά το τέλος της σειράς, για την Tori μίλησε με συγκηνιτικά λόγια. “Εύχομαι στο τέλος να της πάνε όλα καλά και να ευτυχήσει στον γάμο της. Έχει πολύ όμορφα παιδιά.”

Mending fences: The couple, who have been married for eight years, have four children together: Liam (aged seven), Stella (aged six), Hattie (aged three) and Finn (aged two)

Η Τori και ο 48χρονος σύζυγός της, Dean McDermott, επιτρέπουν τις κάμερες μέσα στο σπίτι τους κι έτσι αποκαλύφθηκε ο προβληματικός γάμος τους, όταν είδαμε τον μπαμπά της οικογένειας να έχει εξωσυζυγική σχέση με την Emily Goodhand.

Original cast: Shannen and Tori co-starred on the show alongside actors Jason Priestley, Luke Perry, Brian Austin Green, Gabrielle Carteris, Ian Ziering and Jennie Garth

Read More

And More