Το ξέσπασμα των γιων του Κώστα Ευριπιώτη: «Καταδικάζουμε αυτούς που προσβάλλουν τον πατέρα μας»!

Το ξέσπασμα των γιων του Κώστα Ευριπιώτη: «Καταδικάζουμε αυτούς που προσβάλλουν τον πατέρα μας»! | tlife.gr

Δύσκολες ώρες περνά ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης ο οποίος νοσηλεύεται από τον περασμένο Φεβρουάριο στο Σπηλιοπούλειο νοσοκομείο. Ο αγαπημένος ηθοποιός παλεύει θαρραλέα για τη ζωή του έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του Λίλιαν αλλά και τα δυο αγόρια του. Οι δυο γιοι του ηθοποιού βρίσκονται συνέχεια κοντά στον μπαμπά τους όπως και η μητέρα τους και πρώην σύζυγος του ηθο;ποιού.

Τις τελευταίες ημέρες γράφτηκαν πολλά σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού κάτι που έκανε τους γιους του να αντιδράσουν και να ζητήσουν από όλους να σεβαστούν τον αγώνα που δίνει ο πατέρας τους για τη ζωή του.

Έγραψαν στο προφίλ του Κώστα Ευριπιώτη στο facebook τα εξής:

«Εμείς και η μητέρα μας θα θέλαμε για μια ακομη φορά να ευχαριστήσουμε όλους του φίλους του πατέρα μας που καθημερινά στελνουν μηνυματα αγάπης και συμπαράστασης σε εκείνον αλλά και σε όλη την οικογένειά μας,αλλά και να καταδικάσουμε κάθε κίνηση που γίνεται από ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές που περναμε ,αναρτώντας δημοσιεύσεις που προσβάλλουν και τον ίδιο τον πατέρα μας αλλά και την οικογένειά μας ,με σκοπό την προσωπική τους ανάδειξη.Παρακαλούμε το σεβασμό σας στις πολύ δύσκολες αυτές ώρες».

READ more