Το λαμπερό πάρτυ πριν τη βάπτιση των διδύμων της Calliope!

Λαμπερές παρουσίες, ευχάριστη ατμόσφαιρα και γλυκά χαμόγελα στο πάρτυ που έγινε χθες το βράδυ στην Πάτμο για τη βάπτιση των δίδυμων της γνωστής Ελληνίδας φωτογράφου Calliope.

Πολλοί είναι οι επώνυμοι που βρίσκονται στο νησί για τη σημερινή βάπτιση που θα γίνει στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στις 19:30, με σκοπό να ευχηθούν στην Καλλιόπη και τον Χρήστο Καρβούνη.

Το πάρτυ διοργανώθηκε σ’ένα ιστορικό αρχοντόσπιτο της οικογένειας Λεμού, χτισμένο από το 1500. Προς τιμήν των δυο κοριτσιών βρέθηκαν πολλές διάσημες προσωπικότητες της ελληνικής showbiz, ανάμεσα στους οποίους ήταν η Χάρις Αλεξίου και ο Γιώργος Λεβέντης που είναι δυο από τους νονούς των κοριτσιών.

Στην είσοδο του αρχοντικού, ο ήχος από το σαντούρι και τα βιολιά που έπαιζαν παραδοσιοκοί οργανοπαίχτες, καλωσόριζαν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Η Calliope με ένα κατακόκκινο καφτάνι και χρυσά σκουλαρίκια με κόκκινα ρουμπίνια, υποδεχόταν τους φίλους της. Το παρών έδωσαν, ο Τζώννυ Καλημέρης με τη σύζυγό του, η Τατιάνα Στεφανίδου με το Νίκο Ευαγγελάτο, η κυρία Χρυσάνθη Λεμού , ο Λάκης Γαβαλάς, το ζεύγος Λιακουνάκου, η οικογένεια Μάτσα, οι Μαίρη και Γωγώ Αυγερινοπούλου, ο Χρήστος Ζαμπούνης και πολλοί άλλοι. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βραδιά!

Το σπίτι στην Πάτμο!

Παραδοσιακά τραγούδια της Πάτμου!

Από τη δεξίωση στην Πάτμο!

Οι καλεσμένοι της γιορτής!

Ο Γιώργος Λεβέντης μαζί με τη σύζυγό του!

Η Calliope με την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο!

Η διάσημη φωτογράφος Calliope μαζί με το σύζυγό της Χρήστο Καρβούνη!

Ο Λάκης Γαβαλάς μαζί με τον Καθηγούμενο της Μονής Αγ.Ιωάννου του Θεολόγου, κο Αντίπα και τον
Πατέρα Μαρτινιανό.

Η κυρία Όλγα Παυλάτου μαζί με την Φανή Σαραντοπούλου και την οικογένεια Μάτσα.

Στα δεξιά η γιαγιά των κοριτσιών!

Read More

And More