To “Lucky Room” πήγε… βόλτα! Πως και γιατί βρέθηκε εκτός πλατό;

Απίστευτο; Κι όμως τηλεοπτικό! Το “Lucky Room” πήγε… βόλτα. Ναι, το γνωστό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 βρέθηκε… εκτός πλατο. Πως και γιατί; Θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως.

Ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού Γιώργος Λιάγκας μαζί με τη Μαντώ Γαστεράτου βρέθηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για το “Lucky Room” στο “The Mall Athens” και έπαιξαν μαζί με εκατοντάδες επισκέπτες, στο πλαίσιο της διαφημιστικής εκστρατείας που “τρέχουν” οι Αντεννικοί γι ΄αυτό το νέο τους τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ,λοιπόν, ο Γιώργος και η Μαντώ, προσέφεραν μία ξεχωριστή, βιωματική εμπειρία στους επισκέπτες του συγκεκριμένου εμπορικού κέντρου, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τo “Lucky Room”, το οποίο ως γνωστόν βγαίνει στον αέρα κάθε Κυριακή στις 20:00.
Συγκεκριμένα, ο ANT1 δημιούργησε μία προσομοίωση του πλατό και του μηχανισμού του “Lucky Room”, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Έτσι, εκατοντάδες επισκέπτες του εμπορικού κέντρου είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του παιχνιδιού, απαντώντας σε μία απλή ερώτηση, και να κερδίσουν πολλά πλούσια δώρα.

Read More

And More