Το μαγικό χέρι του στυλίστα που μεταμόρφωσε την παρουσιάστρια

Το μαγικό χέρι του στυλίστα που μεταμόρφωσε την παρουσιάστρια | tlife.gr

Πολλά ήταν τα σχόλια που δέχτηκε η Ρούλα Κορομήλα για την πρώτη της εμφάνιση ύστερα από 4 χρόνια απουσίας την τηλεόραση. Οι ενδυματολογικές της επιλογές βρέθηκαν στο στόχαστρο των κριτικών με αποτέλεσμα η γνωστή παρουσιάστρια να διακόψει την συνεργασία της με την στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαϊτη η οποία δήλωσε σε συνέντευξη της πως η συνεργασία τους αφορούσε μόνο για ένα επεισόδιο του Greek Idol.

Οι επόμενες εμφανίσεις της Ρούλας Κορομηλάς κέρδισαν τις εντυπώσεις. Η παρουσιάστρια απέσπασε μόνο θετικά σχόλια για τις ενδυματολογικές της επιλογές και το TL!fe ανάκαλυψε τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από αυτές.

Είναι ο σχεδιαστής μόδας Κυριάκος Παρουτιάδης, ο οποίος από το δεύτερο Live του Greek Idol φροντίζει εμφανισιακά την γνωστή παρουσιάστρια.

“Γνωριζόμαστε με την Ρούλα Κορομηλά από την εποχή που παρουσιάζε το “Μπράβο”. Από τότε ξεκινάει η συνεργασία μας, καθώς ήμουν στυλίστας της και η επαγγελματική μας αυτή σχέση έγινε γρήγορα φιλική. Από τότε φροντίζω για τις ενδυματολογικές επιλογές” δηλώνει ο Κυριάκος.

Όσο για το Greek Idol και όλα όσα ακούστηκαν;

“Εμένα με πήρε τηλέφωνο πριν το γάμο του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, για να φροντίσω για τα ρούχα που θα φορέσει. Παράλληλα μου ζήτησε αν μπορώ να την ντύνω και στα liveς, πράγμα που έκανα γιατί όπως είπα είναι πάνω από όλα φίλη μου”

Σίγουρα οι δύο τελευταίες εμφανίσεις της Ρούλας κέρδισαν τον θαυμασμό. Αν αναρωτιέστε τι είναι τα ρούχα που φοράει, ο ειδικός απαντάει: “Είναι δικές μου δημιουργίες αποκλειστικά για την Ρούλα που θα κυκλοφορήσουν όμως το Φθινόπωρο”

Πώς είναι άραγε η Ρούλα ως συνεργάτης: “ Είναι καταπληκτική. Δεν έχει παράλογες απαιτήσεις. Άλλωστε εγώ την ξέρω τόσα χρόνια, ξέρω τι της πάει και τι δεν της πάει”

READ more