Το Mega λέει “ναι” και πάλι στα σόου!

Μία ανάσα μόλις πριν την νέα χρονιά και οι άνθρωποι του Mega έχουν σηκώσει για τα καλά τα μανίκια και δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς. Δουλεύουν για το πρόγραμμα που θα ξεκινήσει να ξεδιπλώνεται στους δέκτες μας από τις αρχές του 2014 και μετά.

Βλέπετε, παραδοσιακά κάθε χρόνο τέτοια εποχή νέα προγράμματα προστίθενται στο τηλεοπτικό μενού των καναλιών, προκειμένου αυτά τα ανανεωθούν και να καταφέρουν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μέχρι το τέλος της σεζόν, μέχρι τον Μάιο – Ιούνιο.

Ετσι, λοιπόν, κάποιες νέες προτάσεις δια χειρός Mega θα έρθουν στους δέκτες μας και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, μέσα σε αυτές τις προτάσεις θα υπάρχει και ένα σόου. Ναι, το Μεγάλο Κανάλι αποφάσισε να στρέψει και πάλι το βλέμμα του στα σόου και να εντάξει ένα λαμπερό πρόγραμμα στο “μενού” του, παρά τον οικονομικό στενωπό που αντιμετωπίζει.

Και επειδή αρκετοί ήταν εκείνοι που στην αρχή της σεζόν υπέθεταν πως ίσως επέστρεφε και πάλι στους δέκτες μας το “Just the two of us”, πρέπει να σας πω ότι κάτι τέτοιο αυτή την στιγμή δεν ισχύει. Οι Megaλικοί προσανατολίζονται να εμφανιστεί στους δέκτες μας ένα εντελώς καινούργιο, ψυχαγωγικό πρότζεκτ, το οποίο θα έχει λέει τα χαρακτηριστικά του μουσικού τάλεντ-σόου.

Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More