To Mega ψυχορραγεί και μετρά ακόμα μία μεγάλη απώλεια…

Το Mega ψυχορραγεί… Το Mega σβήνει… Παρά τις τιτάνιες,απέλπιδες προσπάθειες των εργαζομένων του να το κρατήσουν ζωντανό, το Μεγάλο Κανάλι βρίσκεται σε καταστολή και απ ΄ότι δείχνουν τα πράγματα, δύσκολα θα τα καταφέρει να κερδίσει την μάχη και να αναστηθεί… Η΄μάλλον για να ακριβολογώ, μόνο σε ένα θαύμα μπορούμε να ελπίζουμε όλοι. Σε ένα θαύμα που θα βγάλει το κανάλι της Μεσογείων από την εντατική, δίνοντάς του το φιλί της ζωής…

Ετσι, όσο περνούν οι μήνες και τα σοβαρά του τραύματα δεν αντιμετωπίζονται, δεν επουλώνονται, τόσο βαθαίνουν και μοιάζουν πια να είναι τόσο… θανάσιμα όσο ποτέ.

Η κατάσταση στο Mega δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη… Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το κανάλι να αιμορραγεί χάνοντας διαρκώς, εκτός από σημαντικούς ρεπόρτερ και δημοσιογράφους και πολύτιμα στελέχη. Στη λίστα αυτή ,λοιπόν,λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος και ενώ στους εργαζόμενους δεν καταβλήθηκε το δώρο Χριστουγέννων, ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα όνομα…

Παρελθόν για το Mega είναι ο επικεφαλής των αναλυτών του σταθμού Κώστας Σφικτός, ο οποίος με τις επισημάνσεις και τις αξιολογήσεις του βοήθησε σημαντικά στην επιτυχία τόσο του Ψυχαγωγικού Προγράμματος όσο και του Ενημερωτικού Τομέα.
Ο Κώστας Σφικτός, αποχωρεί από το Mega μετά από 17,5 χρόνια, ανοίγοντας τηλεοπτικά πανιά για τον Αlpha, μην αντέχοντας φυσικά άλλο το βασανιστήριο της.. απληρωσιάς, αλλά και την Megaλη αβεβαιότητα για το μέλλον!

Read More

And More