To Megaλο “αντίο” του Νίκου Στραβελάκη!

ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ …”ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ” ΣΤΟ MEGA
Μετά από 26 χρόνια στο MEGA, μετά από χιλιάδες ώρες ζωντανά στον αέρα και μετά από 9 μήνες σε ρόλο διαφορετικό, στη θέση του ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ήρθε η ώρα για το τελευταίο…« δελτιο ειδήσεων»!
Ευχαριστώ το MEGA, που μου έδωσε τη δυνατότητα να πώ εγώ την «είδηση» αυτή. Να γράψω και να …”παρουσιάσω ” το υστερόγραφο ενός δρόμου, που τελειώνει εδώ. Η απόφαση ήταν δύσκολη…αλλά θα ερχόταν κάποτε, γιατί όλα τα πράγματα, όσο ωραία κι αν είναι, έχουν ένα τέλος.
Ήταν 26 συναρπαστικά χρόνια. Δελτία, έκτακτα γεγονότα, εκπομπές… Συγκινήσεις, αγωνίες, ξενύχτια, χαρές, λύπες, μία 24ωρη καθημερινή μάχη για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση.
Και, εκτός απο ειδήσεις, τα αγαπημένα μου αθλητικά! Δεκαπέντε χρόνια στο τιμόνι της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ του MEGA , με CHAMPIOΝS LEAGUE, Εθνική ομάδα στη χρυση δεκαετία της, αλλά και εκπομπές που έγραψαν ιστορία: ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE,ΠΑΜΕ EURO, ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ !
Σ’ αυτόν τον επίλογο, ένα μεγάλο ευχαριστώ:
Στους δημοσιογράφους ,τεχνικούς και όλους τους εργαζόμενους στο MEGA, που μαζί μοχθήσαμε και πορευτήκαμε αυτά τα 26 χρόνια.
Στους μετόχους και τα διοικητικά στελέχη του MEGA, που πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή ως την τελευταία και στήριξαν έμπρακτα αυτή την πορεία.
Αλλά και στα εκατομμύρια των τηλεθεατών, που μας ακολούθησαν αυτά τα 26 χρόνια και εμπιστεύθηκαν το MEGA για την ενημέρωση τους.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, το MEGA, που τόσο αγάπησα – και συνδέθηκα συναισθηματικά μαζί του – να συνεχίσει αυτή τη δυναμική πορεία και στα δύσκολα χρόνια που έρχονται. Δύσκολα για τη χώρα, αλλά και για τον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης.
Επίσης, εύχομαι στους ανθρώπους του MEGA, φίλους και συναδέλφους, που μετά από 26 χρόνια … χωρίζουν οι δρόμοι μας, να συνεχίσουν με την ίδια ορμή και το ίδιο πάθος τον καθημερινό αγώνα για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Και να γνωρίζουν, ότι θα τους θυμάμαι πάντα με αγάπη και νοσταλγία. Γιατί…26 χρόνια ήταν αυτά! Πάνω από ένα τέταρτο του αιώνα. Και… δεν θα ξεχαστούν εύκολα !


Read More

And More