To Megaλο δίλημμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου! Θα κλείσει τα αυτιά του στις μεταγραφικές σειρήνες;

Μένει ή φεύγει; Ιδού η απορία! Την ώρα που οι πάντες στο Mega θεωρούν σίγουρη την παραμονή του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο κανάλι, οι Αντεννικοί συνεχίζουν την στενή πολιορκία του. Σύμφωνα με τις αποκλεστικές μας πληροφορίες οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 μετά την μεταγραφή των Λιάγκα – Σκορδά, θέλουν να κάνουν μόνιμους κάτοικους Αμαρουσίου και όλο το υπόλοιπο δυναμικό του “Πρωινού Mou”.

Με άλλα λόγια; Οι Αντεννικοί δεν θέλησαν απλώς να πετύχουν την μεταγραφή του λαμπερού ζευγαριού, αλλά να “κλέψουν” από το Mega την καθημερινή και άκρως επιτυχημένη εκπομπή τους, έτσι όπως ακριβώς είναι. Πως μεταφράζεται αυτό; Πως θέλουν στο Μαρούσι και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Σάσα Σταμάτη, αλλά και τον Ακη Πετρετζίκη.

Και για την Σάσα Σταμάτη είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα ακολουθήσει το ζευγάρι, όπως είναι σίγουρο επίσης και το γεγονός πως ο Ακης Πετρετζίκης δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το Mega. Ομως, για την ώρα κανείς δεν ξέρει το τι τελικά θα πράξει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Από την μία μεριά με το Mega έχει αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας και σταθερά είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα του καναλιού που η διοίκησή του, του εμπιστεύεται πράγματα – ήδη έχει συμφωνηθεί ως γνωστόν και του χρόνου να έχει το δικό του τηλεπαιχνίδι στο κανάλι – και από την άλλη όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι σειρήνες του ΑΝΤ1 δεν λένε να σιγήσουν και το δέλεαρ που του προσφέρουν είναι σημαντικό. Συν το γεγονός φυσικά, ότι ο Δημήτρης έχει με την Φαίη και τον Γιώργο εντελώς προσωπική σχέση και φιλία, κάτι που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Ετσι, ο παρουσιαστής βρίσκεται αντιμέτωπος με το δίλημμα “λογική ή ευαισθησία” ; Τι θα κάνει ,λοιπόν; Θα παραμείνει στο Mega όπου έχει καταφέρει να χτίσει μία σταθερή σχέση χρόνων, ή θα ακολουθήσει το συναίσθημα, δηλαδή, τα παιδιά που εδώ και τρία χρόνια είναι τα κολλητά φιλαράκια του;

Read More

And More