Το μεγάλο μυστικό του Robbie Williams μόλις αποκαλύφθηκε! Νέο μέλος στο οικογένειά του [pic]

Για εννέα μήνες κανείς δεν γνώριζε το μεγάλο μυστικό του Robbie Williams και της συζύγου του Ayda Field. Το αγαπημένο ζευγάρι πριν από λίγο αποκάλυψε πως υποδέχτηκε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας. Ο διάσημος τραγουδιστής και η όμορφη σύζυγός του ανακοίνωσαν τον ερχομό της κόρης τους με μία τρυφερή φωτογραφία στα social media, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στους διαδικτυακούς φίλους και στους θαυμαστές τους.

Η Ayda Field δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με τα χέρια της οικογένειας της – συμπεριλαμβανομένης και της νεογέννητης κόρης τους – με μία αρκετά συγκινητική λεζάντα, όπου εξηγούσε όλα όσα δεν γνωρίζαμε τους τελευταίους μήνες. Το ζευγάρι δυσκολευόταν αρκετά για ένα τρίτο παιδί – έχουν ήδη την 5χρονη Teddy και τον 3χρονο Charlie – και έτσι νιώθουν τεράστια ευγνωμοσύνη προς την γυναίκα που γέννησε το μωρό τους.

“Λοιπόν, σας κρατούσαμε ένα πολύ ξεχωριστό μυστικό! Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως αποκτήσαμε ένα κοριτσάκι… Μόλις καλωσορίσαμε στον κόσμο την Colette (Coco) Josephine Williams! Ήταν ένας δύσκολος δρόμος… μέχρι να φτάσουμε εδώ, γι’ αυτό τον λόγο το κρατήσαμε σε χαμηλούς τόνους. Η οικογένεια έρχεται σε διάφορες μορφές και αυτή εδώ η μικρή κυρία είναι βιολογικά δική μας αλλά κυοφορήθηκε από μία υπέροχη παρένθετη γυναίκα, στην οποία θα χρωστάμε ευγνωμοσύνη για πάντα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ήρθε η μικρή στις ζωές μας και νιώθουμε τεράστια χαρά που ζούμε σε έναν κόσμο που το έκανε πιθανό. Μαζί με την Teddy και τον Charlie, σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της Coco και να μας επιτρέψετε να μεγαλώσουμε την 5μελή ομάδα μας!”

https://instagram.com/p/BnalTm2AlLo/

Read More

And More