Το μεγάλο στοίχημα της Φαίης Σκορδά και η αγωνία για την πρεμιέρα!

Η Φαίη Σκορδά ξεκινάει δυναμικά τη νέα της εκπομπή, σήμρα 3 Οκτωβρίου στο κανάλι του ANT1 και ώρα 10 το πρωί. Μετά από έξι χρόνια συνύπαρξης και συμπαρουσίασης με τον Γιώργο Λιάγκα, η Φαίη είναι έτοιμη να κάνει μόνη της μια νέα αρχή, χωρίς να έχει στο πλευρό της τον άντρα της.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του “Πρωινού” είναι πλήρως ανανεωμένη και πλέον απαρτίζεται από φρέσκα και πολλά υποσχόμενα πρόσωπα. Στην αρχισυνταξία θα συναντήσουμε για ακόμα μια φορά την Ελεάννα Τριφύδου, μια συνεργάτιδα της Φαίης από την εποχή του Mega, τη Σάσα Σταμάτη και τον Θέμη Γεωργαντά.

Η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν θα λείπουν από την παρέα ούτε αυτήν τη χρονιά, ενώ η ομάδα πρόκειται να ολοκληρωθεί με τους: Στέφανος Κωνσταντινίδης, Σπύρος Σούλης, Μαντώ Γαστεράτου και Τζένη Μελιτά.

Η βασική παρουσιάστρια δήλωσε στη Realnews:Ανυπομονώ να πούμε αύριο την πρώτη μας καλημέρα! Κάθε χρόνο έχω την ίδια αγωνία. Φέτος, και λογικό είναι, λίγο παραπάνω”.

Η ίδια συνέχισε: “Ελπίζω αυτό που ετοιμάσαμε με την ομάδα του “Πρωινού” μέσα στο καλοκαίρι να φτιάξει τη διάθεση των τηλεθεατών”

Δες το trailer της εκπομπής!

Κράτα

Έρχεται την Δευτερα @toprwino_ant1 @ant1tv

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Fay Skorda (@fayskorda) στις

Κράτα το

Read More

And More