Το μεγαλύτερο bazaar της πόλης βρίσκεται στο athensheart!

Το εμπορικό κέντρο athensheart παρουσιάζει το μεγαλύτερο bazaar της πόλης από 24/2 έως και 5/3 με επώνυμες προσφορές έως και -80% και απίθανο διαγωνισμό με έπαθλο 10 διήμερα στο ξενοδοχείο Grand Vytina για 10 τυχερά ζευγάρια και 50 δωροεπιταγές athensheart!
Αναζήτησε τις προσφορές του athensheart σε είδη ένδυσης, υπόδησης, τεχνολογίας, σε αξεσουάρ, και σε είδη σπιτιού και απόλαυσε έως και -80% χαμηλότερες τιμές.
Δήλωσε τον αριθμό της απόδειξής σου από τις αγορές σου στα καταστήματα τα οποία συμμετέχουν στο bazaar στο www.athensheart.gr και αυτόματα και αυτόματα αποκτάς μια συμμετοχή στην κλήρωση για τα διήμερα στο Grand Vytina.
.
Θέλεις και άλλες συμμετοχές; Με κάθε 5 φίλους που ενημερώνεις μέσω email για το bazaar του athensheart κερδίζεις άλλη μια συμμετοχή ενώ αν ενημερώσεις από 6 έως 10 φίλους σου κερδίζεις 2 επιπλέον συμμετοχές!

Ο κάθε ένας από τους φίλους σου μπορεί να μπει στην κλήρωση για μια από τις 50 δωροεπιταγές απαντώντας σωστά σε μια ερώτηση για το athensheart.

Το μεγαλύτερο bazaar της πόλης, σε περιμένει στην καρδιά του shopping, στο εμπορικό κέντρο athensheart, Πειραιώς 180 κόμβος Χαμοστέρνας από 24/2 έως και 5/3.

Read More

And More