Το μήνυμα καρδιάς του Γιώργου Μαζωνάκη στους συνεργάτες και το κοινό για το album του!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με ένα βίντεο από καρδιάς λέει ένα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» γεμάτο συναίσθημα στους συνεργάτες του και στο κοινό για την αποδοχή του album του «Αγαπώ Σημαίνει». Ο αυθεντικός καλλιτέχνης μοιράζεται τα συναισθήματα για το album του, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από 1 περίπου χρόνο και σημειώνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο!

Σε ένα απαιτητικό δισκογραφικό περιβάλλον που επικρατούν οι μεμονωμένες κυκλοφορίες, ο Γιώργος Μαζωνάκης επέλεξε και κυκλοφόρησε μία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, το album «Αγαπώ Σημαίνει», με τον κόσμο να αγκαλιάζει τα τραγούδια του, τα οποία κυριαρχούν στις πρώτες θέσεις των ραδιοφώνων, ενώ έχουν κι εκατομμύρια προβολές στο Youtube και αναπαραγωγές στο Spotify, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι «αγαπώ σημαίνει, κάτι που σε φέρνει το να θες να φτάσεις στην υπερβολή»!

View this post on Instagram

Γιώργο, πριν γεννηθώ σ’ είχα διαλέξει? @georgesabanis Μιχάλη, τι σημαίνει αγαπώ? @michalis_stavento Ελένη, απ' της Καστέλλας τα στενά ως…το θαύμα? @eleni_giannatsoulia Νίκο, ποιο ποτό πανάθεμά το…? #NikosGritsis Ελεάνα, όλοι λατρεύουν τους αφρούς, μα το μυαλό ΣΟΥ πάλι όχι… @eleana_vrachali Ηλία, αν μ' ακούς… μ' ακούς? @iliaskampakakis Κώστα, ίδια μέρα γεννημένοι @kalimerisk Την εκτίμηση μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μουσικούς και σε όσους συνέβαλαν σ’ αυτό το ταξίδι, ώστε να γίνει μαγικό. Να θυμάστε … με τις μεγάλες ώρες σκεφτόμαστε, με το Ώρες Μικρές τραγουδάμε! Την αγάπη μου, ΜΑΖΩ #MAZW #OresMikres #AgapoSimeni #ThankYou

A post shared by Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis) on

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δίνει μεγάλη έμφαση στο λόγο, στη μελωδία, στην ενορχήστρωση των τραγουδιών του και η δημιουργία κάθε τραγουδιού είναι σα μία «γέννα» για αυτόν, όπως αναφέρει, γι’ αυτό και κάθε τραγούδι το θεωρεί σαν παιδί του.

Το album περιέχει 10 μοναδικά τραγούδια, 10 σπουδαίες ερμηνείες από το Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος με τη δύναμη της φωνής του τραγουδά για όσα τον συγκινούν και τον εμπνέουν, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, η οποία ενισχύεται κάθε μέρα! Ο αυθεντικός καλλιτέχνης, με τη συγκλονιστική του ερμηνεία και τον εμπνευσμένο στίχο και μουσική, επικοινωνεί πιο ηχηρά από ποτέ το προσωπικό του καλλιτεχνικό αποτύπωμα!

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης, με το ξεχωριστό αυτό μήνυμα, απευθύνεται στους συνεργάτες του μέσα από στίχους και δικούς τους «κώδικες επικοινωνίας» ευχαριστώντας τους όλους προσωπικά κι εκμυστηρεύεται ότι νιώθει πολύ χαρούμενος, πλήρης κι ευγνώμων που τα τραγούδια του πήραν τη «θέση που τους αρμόζει», κατακτώντας τις πρώτες θέσεις των ραδιοφώνων!

Read More

And More