Το μήνυμα της Αργυρώς προς τους φίλους της… Τι λέει για την τηλεοπτική φυγή της !

Μετά τα όσα ακούστηκαν, ειπώθηκαν και γράφτηκαν για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και την… τηλε-επανάσταση που έκανε φεύγοντας κατά την διάρκεια της σεζόν απο το “10 με 1 μαζί” και τον ΑΝΤ1, θέλησε να επικοινωνήσει η ίδια με τους φίλους της, γι ΄αυτό και αποφάσισε να γράψει το παρακάτω μήνυμα :

“…Αγαπημένη μου καθημερινή παρέα,
Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και για την απλόχερη αγάπη που μου δίνετε όλα αυτά τα χρόνια.

Διάφοροι λόγοι με ανάγκασαν να απομακρυνθώ από την τηλεόραση και, πιστέψτε με, ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο για μένα. Συγχρόνως, όμως, είναι και αναγκαίο για να μπορέσω να συνεχίσω την απλή καθημερινότητά μου, η οποία δεν διαφέρει καθόλου από τη δική σας.

Συνεχίζω κάθε μέρα να φροντίζω το σπίτι μου και την οικογένειά μου, να δουλεύω στο εστιατόριο και συνεχίζω να γράφω συνταγές κάθε εβδομάδα στα περιοδικά «7 ΜΕΡΕΣ TV» και «ΕΓΩ! Weekly». Και, φυσικά, θα έχουμε καθημερινή επαφή μέσα από το site μου (Argiro.gr), όπου θα έχετε απλόχερα στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε εκατοντάδες συνταγές για κάθε περίσταση. Ειδικά τώρα, τις γιορτές, θα βρείτε φανταστικές προτάσεις για να τους ξετρελάνετε όλους!

Γιατί η μαγειρική είναι το πάθος μου και θέλω να συνεχίσω να το μοιράζομαι μαζί σας, όπως τόσα χρόνια!…
Μέσα από την καρδιά μου, και πάλι, θερμά σας ευχαριστώ και ειλικρινά σας ζητώ συγγνώμη αν κάποιους από εσάς σας απογοήτευσα. Απλά, πιστέψτε με, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, δεν γινόταν διαφορετικά.
Εύχομαι σε όλους Υγεία και Καλές Γιορτές με αυτούς που αγαπάτε !…”

Read More

And More