Το μήνυμα της κάλπης με πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ και διαφορά 3,7%

Μπορεί να μην ήταν βουλευτικές οι εκλογές όμως το μήνυμα της κάλπης είναι σαφές. Οι Αμερικανοί συνηθίζουν να λένε για το μπάσκετ ότι ο πρώτος είναι ο νικητής. Έτσι ο πρώτος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Ωστόσο οι δυο κυβερνητικοί εταίροι έσπευσαν να πουν ότι το αποτέλεσμα δεν διαταράσσει την κυβερνητική σταθερότητα καθώς μπορεί οι απώλειες για τα δυο κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να είναι διψήφιες, ωστόσο και ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει ποσοστό μικρότερο από εκείνο που είχε λάβει στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Παράλληλα για τα δύο κόμματα την παρτίδα σώζουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές με τους υποψηφίους τους να δείχνουν ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξακολουθούν να έχουν έρεισμα στην κοινωνία.

Η ευρωκάλπη, σύμφωνα με μια πρώτη ανάγνωση των αποτελεσμάτων φαίνεται ότι λειτούργησε περισσότερο ως κυτίο παραπόνων για τους πολίτες που θέλησαν να στείλουν ένα σαφές μήνυμα στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον οι πολίτες στέλνουν το μήνυμα “όχι άλλα μέτρα, μείωση των φόρων” και αυτό το μήνυμα και οι δυο πολιτική αρχηγοί είπαν ξεκάθαρα ότι το έλαβαν.

Διάβασε όλες τις εξελίξεις της επόμενης μέρας στο NewsIt

Διάβασε εδώ όσα δεν ξέρεις για τους ανθρώπους που ξεχώρισαν σε αυτές τις εκλογές!

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Read More

And More