Το μήνυμα του Γιώργου Μαζωνάκη για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής!

Την Κυριακή 21 Ιουνίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, δημοσίευσε στα social media του, στο youtube του και στο giorgosmazonakis.gr ένα ουσιαστικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του “Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές” για την δύναμη του ήχου του μπουζουκιού!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, ο αυθεντικός καλλιτέχνης εξυμνεί το μπουζούκι και συνεχίζει τη συζήτηση, έχοντας την πλήρη στήριξη σπουδαίων μουσικών και δημιουργών και αναφέρει στην ανάρτησή του:

Το μπουζούκι είναι το παγκόσμιο σύμβολο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, που ακουμπά την ψυχή, το συναίσθημα, τις ευαίσθητες χορδές όλων, παντού στον κόσμο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το μπουζούκι είναι το παγκόσμιο σύμβολο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, που ακουμπά την ψυχή, το συναίσθημα, τις ευαίσθητες χορδές όλων, παντού στον κόσμο! Γιώργος Μαζωνάκης Αθήνα Κυριακή 21.06.2020 Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής #WorldMusicDay #BouzoukiStories #EvesthitesHordes #MAZW #AgapoSimeni #OresMikres

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis) στις

Μία πρωτοβουλία με χαρακτήρα αποστολής ζωής, μια ανοιχτή πρόσκληση από το Γιώργο Μαζωνάκη σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο, παγκόσμιο σύμβολο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.

Πάμε μαζί του να εμπνευστούμε, να ονειρευτούμε, να φτιάξουμε νέες ιστορίες.

Read More

And More