Το μήνυμα του Light μετά τον τσαμπουκά με τον Snik στα βραβεία Mad!

Όπως σας είχαμε γράψει, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της 16ης απονομής των Mad Video Music Awards, συνέβη ένα πρωτοφανές σκηνικό στις κερκίδες των VIP. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που τραγουδούσαν στη σκηνή η Καίτη Γαρμπή και οι Alcatrash, οι ράπερς Light και Snik πιάστηκαν στα χέρια. Όπως ήταν αναμενόμενο, αμέσως σημειώθηκε πανικός, με τους securities να επεμβαίνουν άμεσα και να προσπαθούν να σταματήσουν τον καβγά που ξέσπασε ανάμεσά τους.

Λίγες ώρες μετά το τέλος της βραδιάς, ο ράπερ Light έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός και έδωσε… εξηγήσεις.

«Όπως είπα και εχθές, με κίνδυνο να παρεξηγηθώ. Το πραγματικό βραβείο δεν είναι το πλαστικό μαραφέτι που κέρδισα, είναι η αγάπη και η στήριξη που παίρνουμε από εσάς. Πολλές φορές είμαι cocky και φαίνομαι αυτάρεσκος, μόνο και μόνο γιατί έχω δουλέψει παρά πολύ σκληρά • εγώ και όλη η ομάδα μου, για να είμαστε σε αυτή τη θέση. Και δεν μπορεί να μου το στερήσει κανείς. Όταν είπα πως το βραβείο το κέρδισα εδώ και χρόνια, εννοούσα πως για εμένα και για εσάς ήξερα πως ΗΔΗ ήμουν ο καλύτερος ράπερ στην Ελλάδα. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αναμένουμε τώρα την απάντηση του SNIK.

Read More

And More