Το μονόπετρο του Ronaldo στην αγαπημένη του!

Ο Christiano Ronaldo είναι από τους πιο επιτυχημένους άρα και πλουσιότερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Δουλεύει σκληρά για να καταφέρει να φτάσει σε αυτό το επίπεδο αλλά μπροστά στην αγαπημένη του δεν λογαριάζει τίποτα και φαίνεται ότι δίνει τα πάντα εκείνη. Άλλωστε η πανέμορφη rina Shayk είναι τα πάντα για τον Christiano!

Πρόσφατα της αγόρασε ένα μονόπετρο. Aρκετά μεγάλο και αρκετά ακριβό. Tόσο που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο στην τελευταία τους κοινή εμάνιση.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στην βράβευση του Ronaldo στη Μαδρίτη και το μονόπετρο της Irina, στο αριστερό της χέρι, όπως ήταν φυσικό έκανε εντύπωση σε όλους. Το δαχτυλίδι λάμπει όπως και η 25χρονη καλλονή όταν το φοράει. Φαίνεται πως ο άσος της μπάλας έκανε σωστή επιλογή και ίσως και σημαδιακή.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο, κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί από το πρ΄΄οσωπό τους. Οι δυο τους κάνουν σχέδια γάμου αλλά και να κάνουν οικογένεια σύντομα! Ίσως το δαχτυλίδι να ήταν το πρώτο βήμα για όσα θα ακολουθήσουν στη σχέση τους..

Read More

And More