Το νέο δελτίο του Mega είναι γεγονός! Πως μας φάνηκε το πρώτο «καλησπέρα»;

Το νέο δελτίο του Mega είναι γεγονός! Πως μας φάνηκε το πρώτο «καλησπέρα»; | tlife.gr

Γύρισε σελίδα απόψε το βράδυ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, επιχειρώντας να ξεκινήσει να γράφει μία νέα τηλεοπτική ιστορία σε ότι έχει να κάνει με την ενημέρωσή μας κάθε βράδυ μέσα από το Μεγάλο Κανάλι.

Μπορεί η Ολγα Τρέμη να είναι ένα πρόσωπο που είχε συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για εννέα ολόκληρα χρόνια, όμως, επειδή η ολιγόμηνη απουσία της από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πόστο ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή, απόψε με την επιστροφή της αυτή, πραγματικά το δελτίο σου έδινε την αίσθηση της μεγάλης αλλαγής. Ναι, σου έδινε την αίσθηση της μεγάλης αλλαγής, παρά το γεγονός ότι αυτή την ίδια εικόνα μέχρι τώρα την έχουμε δει χιλιάδες, εκατομμύρια φορές και εννοείται πως είμαστε μαζί της απόλυτα εξοικειωμένοι.

Η Ολγα Τρέμη ,λοιπόν, εμφανίστηκε στους δέκτες μας σαν να μην πέρασε μια μέρα… Απίστευτα σικ και με έντονο άγχος αρχικά (άγχος το οποίο όλοι οι άριστοι επαγγελματίες οφείλουν να έχουν στην δουλειά τους, κυρίως κάθε φορά που βρίσκονται σε μία νέα αφετηρία και αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις), μας καλησπέρισε κάπου εκεί γύρω στις 8.00 και ενώ κάποιοι θα περίμεναν πως ίσως θα ήθελε να μας πει δυο λόγια γι ΄αυτή την τόσο πολυσυζητημένη επιστροφή της στις επάλξεις της ενημέρωσης του Mega, εκείνη προτίμησε να ξεκινήσει κατευθείαν η κανονική ροή του κεντρικού δελτίου του καναλιού.

Και μπορεί αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος να είχε αρκετές αμήχανες στιγμές, γρήγορα ,όμως, κατάφερε να τις ξεπεράσει και να βρει τους ρυθμούς της. Αλλωστε, η πολύτιμη δημοσιογραφική προίκα που κουβαλά είναι και το μεγάλο της «όπλο» με το οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα.

Σε ότι έχει να κάνει με τις σημαντικές, αποψινές αφίξεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, εννοείται πως θα ήταν ψέμα να μην παραδεχτώ πως περίμενα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δω για πρώτη φορά στον αέρα του καναλιού τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο δημοσιογράφος μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη έχουν αναλάβει το κομμάτι του σχολιασμού στο κεντρικό δελτίο του καναλιού και οφείλω να ομολογήσω πως ο Νίκος Ευαγγελάτος με αυτή την αποψινή του παρουσία με κέρδισε. Τον γνωρίζω και τον παρακολουθώ χρόνια, συνεργαζόμαστε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να μην έχω άποψη γι ΄αυτό το σημαντικό τηλεοπτικό του βήμα.

Η ταπεινή μου γνώμη είναι ,λοιπόν, πως ο Νίκος Ευαγγελάτος πιο ώριμος δημοσιογραφικά από ποτέ βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Εχοντας περάσει σχεδόν απ ΄όλα τα κανάλια και έχοντας υπηρετήσει με πάθος την δημοσιογραφία, πλέον είναι έτοιμος να αδράξει καινούργιες δημοσιογραφικές προκλήσεις. Αλλωστε, γνωρίζει καλά τον τρόπο να κάνει επιτυχία με οτιδήποτε κι αν καταπιάνεται και το βασικότερο; Δεν έχει ν ΄αποδείξει πλέον τίποτα και σε κανέναν.

Απόψε στη Megaλη του πρεμιέρα αρχικά ήταν κουμπωμένος ,όμως, γρήγορα απελευθερώθηκε και ο λόγος του ήταν ουσιαστικός και οι παρεμβάσεις του καίριες. Ενας λόγος μαχητικός, αλλά ψύχραιμος και σε τέτοιες εποχές η δημοσιογραφική ψυχραιμία είναι πολύ μεγάλο πράγμα…

Αλλά δεν είναι και μόνο αυτό. Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα πρόσωπο που με το λόγο του μπορεί να ακουμπήσει ένα βήμα περισσότερο τον κόσμο και σαφέστατα το ζητούμενο αυτή την εποχή στο δελτίο του Mega είναι να καταφέρουν να πιάσουν ξανά τον παλμό των τηλεθεατών.

Φυσικά, χρειάζεται λίγος χρόνος για να δέσει η χημεία στο νέο «σχήμα» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού. Αυτό το «σχήμα» δε θα είναι και το βασικό «σχήμα» του Mega και το βράδυ των εκλογών, το βράδυ της 25ης Γενάρη.

READ more