Το νέο επαγγελματικό βήμα του Γρηγόρη Γκουντάρα: Η συνεργασία-έκπληξη εκτός τηλεόρασης!

Μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Alpha, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε στα social media το νέο επιχειρηματικό του βήμα. Ο δημοσιογράφος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως άνοιξε ένα… ζαχαροπλαστείο. Μάλιστα, σ’ αυτό θα συνεργάζεται με τον γνωστό Έλληνα pastry chef, Διονύση Αλέρτα.

«Μετά από 2 μήνες ατελείωτης δουλειάς, άγχους και αγωνίας είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον μπορώ να ανακοινώσω πως από την Δευτέρα στις 7 το πρωί όλοι εμείς θα μπορούμε να σας υποδεχθούμε. Απίστευτα γλυκά,από τον μοναδικό Διονύση Αλέρτα, χειροποίητο βραβευμένο παγωτό, βάφλες, καφές και όχι μόνο για όλους εσάς. Και επειδή τα καταστήματα τα κάνουν οι άνθρωποι, θέλω να ευχαριστήσω αυτά τα παιδιά ένα προς ένα. Διονύση (φίλε πια), Αλέξανδρε, Κωνσταντίνα, Σοφία, Άννα, Μαρίνα και Κωνσταντίνα σας ευχαριστώ πολύ. Ναταλί μου γλυκιά είσαι το στήριγμα όλης της οικογένειας. Σας περιμένουμε!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Αξίζει να σημειωθεί πώς σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Γρηγόρης είχε δηλώσει: “Σκεφτόμουν χρόνια να ανοίξω ένα ζαχαροπλαστείο, άλλωστε πριν δυο μήνες μείναμε άνεργοι. Μας χτύπησε στα 48 μας η ανεργία οπότε δεν έχεις δυνατότητα, έχεις δυο παιδιά, μία γυναίκα… Πρέπει κάτι να κάνεις, δεν πρέπει να μένεις στάσιμος! Ήταν σοκ που έμεινα άνεργος, δεν θέλω να μιλάω για αυτά, καλή καρδιά! Πολλά με έχουν στενοχωρήσει αλλά δεν υπάρχει λόγος να τα πω, θα τα λέω στην γυναίκα μου. Προφανώς δεν υπήρχε κάτι να κάνω μετά από 15 χρόνια στον Alpha”.

Εμείς του ευχόμαστε καλές δουλειές!

Read More

And More