Το νέο κεφάλαιο στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη

Το νέο κεφάλαιο στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη | tlife.gr

Τετάρτη 12 Μαϊου 2012. Για την Ελένη Μενεγάκη θα είναι μία δύσκολη ημέρα. Η προσωπική της ζωή γίνεται πάλι εξώφυλλο στα περιοδικά, επίκεντρο συζητήσεων στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Η απογευματινή της εξόρμηση στην Ν. Μάκρη καταγράφεται από το φωτογραφικό φακό. Για την Ελένη Μενεγάκη θα ήταν κάτι συνηθισμένο εάν δεν συνοδευόταν από τον Ματέο Παντζόπουλο.

Από το προηγούμενο βράδυ κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες. Πολλοί μιλούν για την φήμη που έγινε είδηση. Εδώ και 5 μήνες από τότε που ήρθε στην δημοσιότητα το δελτίο τύπου του διαζυγίου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, όλοι άκουγαν αλλά κανείς δεν είχε δει. Για το «τρίτο πρόσωπο» που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι, για την γνωριμία στις καλοκαιρινές διακοπές που μετατράπηκε σε έρωτα.

Οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι κατασκήνωσαν έξω από το σπίτι της γνωστής παρουσιάστριας. Όλοι ήθελαν να καταγράψουν την Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο. Κανείς όμως δεν τα κατάφερε. Η Ελένη φρόντιζε να προστατεύει την προσωπική της ζωή για χάρη των παιδιών της.

5 κλικ όμως ήταν αρκετά για να αλλάξουν την ζωή της. Για να ξαναγίνει πρώτο θέμα στις μεσημεριανές εκπομπές. Το πολυπόθητο καρέ πλέον μπορεί να το δει όλη η Ελλάδα. Είναι η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο να απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Το περιοδικό με τις φωτογραφίες κυκλοφορεί μεσοβδόμαδα. Η Ελένη την ίδια μέρα έχει εκπομπή και γνωρίζει πώς εκείνη την ημέρα αποτέλει το κεντρικό θέμα συζήτησης. Διάβασε εδώ ποια στάση κράτησε εκείνη την ημέρα η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της.

Την ίδια ημέρα ο πρώην σύζυγος της ταξιδεύει για την Κύπρο. Οι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να μην τον ρωτήσουν για τις φωτογραφίες. Εκείνος απαντάει.

Η προσωπική ζωή της Ελένης Μενεγάκη για ακόμα μία φορά σχολιάζεται. Και άλλοι διάσημοι δεν διστάζουν να παραθέσουν την άποψη τους για το θέμα αυτό μέσα του διαδικτύου. Όπως έκανε και η Ναταλία Γερμανού.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν απαντάει, αλλά διάφορα κοντινά της πρόσωπα μιλούν οτι είναι φανερά ενοχλημένη και εκνευρισμένη με όλα όσα γίνονται γύρω από το πρόσωπο της.

Θέλει να εγκαταλείψει την Αθήνα, για να μπορέσει να ηρεμήσει, να βάλει τα πράγματα στην θέση τους μα πάνω από όλα να προστατέψει και να αφοσιωθεί στα τρία της αγγελούδια.

READ more