Το νέο συγκινητικό μήνυμα του Βασίλη μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη: “Δεν μας λυγίζει, αλλά πονάμε”

Ο Βασίλης βρέθηκε στην εκπομπή Μεσάνυχτα και συγκίνησε με την κατάθεση ψυχής που έκανε, για τον βιασμό που υπέστη σε ηλικία 15 ετών από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό. 

Ο 40χρονος σήμερα άνδρας είχε πει μεταξύ άλλων για όσα τραυματικά βίωσε: “Συναντηθήκαμε και την επόμενη μέρα. Την τρίτη φορά που βρεθήκαμε δέχθηκα τη σωματική και σεξουαλική κακοποίηση από εκείνον. Εγώ δεν μπορούσα να αντιδράσω. Αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ χειριστικός. Με έκανε να νιώσω ότι το θέλω. Επειδή είχα σκεφτεί ότι είμαι ομοφυλόφιλος, νόμιζα ότι το θέλω όλο αυτό. Όταν μεγάλωσα και έγινα 30 κατάλαβα ότι δεν ήταν σωστό αυτό που γινόταν. Ότι ήμουν θύμα κακοποίησης. Όταν έγινα εγώ 31 δεν θα μπορούσε να κάνω σεξ με ένα 15χρονο”. 

Δύο ημέρες μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Βασίλης έγραψε στα social media: “Μια αλυσίδα, μια αγκαλιά. Το κάνουμε για τα παιδιά. Όλων. Δεν μας λυγίζει, ούτε μας φοβίζει κάτι. Αλλά πονάμε. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, έχουμε συναισθήματα, αναβιώνουμε το παρελθόν μας. Σεβαστείτε μας και στηρίξτε μας. Δεν έχει καμία δήλωση αξία πέρα από τις καταθέσεις μας. Ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Σας ευχαριστούμε”.

Read More

And More