Το νέο τηλεοπτικό βήμα του Λάκη Λαζόπουλου! Μάθε τι ετοιμάζει…

Το νέο τηλεοπτικό βήμα του Λάκη Λαζόπουλου! Μάθε τι ετοιμάζει… | tlife.gr

Λάκης Λαζόπουλος is back! Και μάλιστα; Αυτή την φορά δεν σου μιλάω για την τηλεοπτική επιστροφή του ίδιου με το καθιερωμένο «Τσαντίρι» του! Αυτή τη φορά σου μιλάω για το ολοκαίνουργιο τηλεοπτικό βήμα που ετοιμάζεται να κάνει ο ταλαντούχος καλλιτέχνης.

Ο Λάκης ,λοιπόν, δέχτηκε μία αναπάντεχη τηλεοπτική πρόταση συνεργασίας και μάλιστα; Με αυτό το «ναι» που είπε, ετοιμάζεται να περάσει ένα ιστορικό… τηλεοπτικό κατώφλι.

Ο Λάκης δέχτηκε την πρόταση-πρόσκληση του Πάνου Κοκκινόπουλου και έτσι λίαν συντόμως θα τον δούμε να εμφανίζεται στη «10η Εντολή». Τα ευχάριστα δε φρόντισε να τα μοιραστεί μαζί μας και μέσα από το site του altsantiri.gr!

Ο γνωστός ηθοποιός αναμένεται να υποδυθεί έναν δολοφόνο, ο οποίος φτάνει στο σημείο να κάνει τον πιο ακραίο φόνο που μπορεί κανείς να φανταστεί.
Ο Λάκης Λαζόπουλος, λίγο πριν μπει στα γυρίσματα, έγραψε ένα σημείωμα και το έστειλε στο νεοσύστατο site του: «Σήμερα ξεκινάω γυρίσματα στη 10η εντολή. Ναι. Κι όμως! Χθες Κυριακή, κατά τις 8 το απόγευμα, τελείωσα με τις πρόβες που έκανα με τον Κοκκινόπουλο. Τα πήγαμε πολύ ωραία μαζί. Τον εμπιστεύτηκα από την πρώτη στιγμή. Καλή μας αρχή, λοιπόν ,σήμερα, σε αυτή την τόσο ωραία και απρόσμενη συνάντηση».

READ more