Το νέο του πρόγραμμα μας ξεδίπλωσε χθες ο ΣΚΑΙ…

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ΣΚΑΙ μέσα από μία λιτή εκδήλωση θέλησε να μας παρουσιάσει το τι μας έχει ετοιμάσει για την φετινή σεζόν, για την σεζόν 2013-2014, η οποία ουσιαστικά ήδη έχει ξεκινήσει να “τρέχει” στους δέκτες μας.

Ναι, το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ είναι έτοιμο. Οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν προσπαθήσει να χτίσουν ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες και το πρόγραμμα αυτό μας παρουσιάστηκε με δόξα και τιμή χθες.

Με παντιέρα του το τηλεοπτικό φαινόμενο «Game of thrones», ο ΣΚΑΪ παρουσίασε άρχισε χθες το μεσημέρι να μας ξετυλίγει το τι μας έχει ετοιμάσει γι ΄αυτό το χειμώνα.
Εκτός από τη σειρά που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο, ο σταθμός έχει αγοράσει τα δικαιώματα από τους νέους κύκλους των σειρών: «Οι Βοργίες», «Blue Bloods», «The good wife», «Χαβάη 5-0», «Dexter», «Californi-cation», «NCIS Los Ange-les», ενώ έχει επίσης εξασφαλίσει τα δικαιώματα των νέων σειρών «Nursie Juckie», «Mildred pierce» και «Boardwalk empire» που υπογράφει ο Μάρτιν Σκορτσέζε.
Στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ έρχεται να προστεθεί η Ντίνα Νικολάου, με μία νέα εκπομπή μαγειρικής με τίτλο «Ελλήνων γεύσεις», ενώ στις νέες αφίξεις συμπεριλαμβάνεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την εκπομπή «Χτύπα ξύλο», που έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα.
Ακόμη ο ΣΚΑΪ θα μεταδίδει και φέτος παραγωγές του BBC, National Geographic, Discovery Channel και Granada TV, ανάμεσά τους τα «Lost in paradise», «The truth behind ancient worlds» και «Disaster earth – Mega tsuna-mi?».

Read More

And More