To νέο τραγούδι των Onirama θα είναι το soundtrack της νέας σειράς του Mega!

Οι Onirama, το πιο δυναμικό συγκρότημα, ετοίμασαν και μας παρουσιάζουν ένα καινούργιο τραγούδι για το οποίο μας μίλησε και ο Θοδωρής Μαραντίνης στην συνέντευξη του στο TLIFE. Πρόκειται για τον προπομπό ενός νέου CD με 11 νέα τραγούδια που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Minos EMI.

Ένα άλμπουμ διαφορετικό από τα προηγούμενα, πιο εσωτερικό με ιδιαίτερα μουσικά στοιχεία και απρόσμενες συμμετοχές που μας τιμούν, όπως της Άννας Παναγιωτοπούλου, του Σταμάτη Κραουνάκη, της Ηρώ και της παιδικής χορωδίας Rosarte. Είναι η πιο δημιουργική μας στιγμή έως τώρα δισκογραφικά κι ανυπομονούμε για την κυκλοφορία του, περιγράφει ο Θοδωρής στο TLIFE.

Το νέο single, με τίτλο Μία Βόλτα είναι σε μουσική του Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ τους στίχους έγραψαν ο Σταύρος Σταύρου και ο Θοδωρής Μαραντίνης και θα σηματοδοτήσει τη νέα σειρά του Mega “Το σπίτι της Έμμας”, αφού θα ακούγεται στους τίτλους του σήριαλ.

Στο τραγούδι αυτό, συμμετέχει και η Ελπίδα, δίνοντας την δική της ζεστασιά στο τραγούδι!

Μόλις κυκλοφόρησε!

Διάβασε εδώ όσα μας είπε ο frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης για το αγαπημένο σου συγκρότημα και τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα!

Read More

And More