Το νέο videoclip “Thank U Next” με την Ariana Grande “έσπασε” όλα τα ρεκόρ! Video

Το νέο βίντεο της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Ariana Grande “Thank U Next” έχει καταρρίψει πολλά ρεκόρ από τη στιγμή που αναρτήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Διαδίκτυο και έγινε το βίντεο που είχε περισσότερα από 100 εκατομμύρια προβολές μέσα στο μικρότερο χρονικό διάστημα, ανακοίνωσε σήμερα η πλατφόρμα.

Η “Ari” όπως είναι το υποκοριστικό της, μέσα σε λίγο παραπάνω από τρεις ημέρες μόνο κατάφερε να περάσει το όριο αυτό και να εκθρονίσει τον Νοτιοκορεάτη Psy, ο οποίος χρειάστηκε μερικές ώρες περισσότερο ώστε η επιτυχία του “Gentleman” να υπερβεί τα 100 εκατομμύρια προβολές το 2013.

Η 25χρονη τραγουδίστρια φρόντισε να εκτοξεύσει στα ύψη την ανυπομονησία του κοινού για το νέο της βίντεο τις τελευταίες εβδομάδες, αναρτώντας το βιντεοκλίπ του τραγουδιού σχεδόν ένα μήνα πριν από την κυκλοφορία του νέου της σινγκλ στις 5 Νοεμβρίου από τη Republic Records/Universal Music Group.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα τα throwback beauty look της Ariana Grande στο video clip

Η Ariana Grande χρησιμοποίησε τεχνικές που χρησιμοποιούνται στον κινηματογράφο, πριν αναρτήσει το video την Παρασκευή. Το “Thank U Next” κατέρριψε επίσης ρεκόρ για τον μεγαλύτερο αριθμό προβολών μέσα σε 24 ώρες, μετά την ανάρτηση του βίντεο στο YouTube με 55,4 εκατομμύρια προβολές, υπερισχύοντας κατά πολύ των 45,9 εκατ. προβολών που είχε το τραγούδι “IDOL” του κορεατικού ποπ συγκροτήματος BTS, τον περασμένο Αύγουστο.

Το βίντεο διανθίζεται με αναφορές στην ιστορία της Ariana Grande αλλά και σε τέσσερις δημοφιλείς ταινίες των αρχών της δεκαετίας του 2000.

Στο τραγούδι, η νεαρή καλλιτέχνης αναφέρεται σε παλιούς της έρωτες και ευχαριστεί τους “πρώην” της για όσα της έδωσε η σχέση μαζί τους, αναφέροντας κυρίως τους ράπερ Μπιγκ Σον και Μακ Μίλερ, ο οποίος αυτοκτόνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς και τον ηθοποιό Πιτ Ντέιβιντσον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More