Τo “Νο1” καλοκαιρινό τραγούδι είναι εδώ!

“Νούμερο 1” είναι ο τίτλος του δυναμικού ντουέτου που αυτό το καλοκαίρι θα ακούγεται δυνατά σε όλα τα καλοκαιρινά clubs.
Η Ναυσικά μετά από τις επιτυχίες που έκανε μαζί με τους REC “Σε όνειρα χαμένα και Αλλάζω”, αλλά και τα νούμερο ένα hits των ελληνικών chart, “Chocolat.. το χρώμα, Το λέει η καρδιά μας, Μοιράζω φιλιά, Γιορτινά και Εδώ”, επιστρέφει με το “Νούμερο 1” καλοκαιρινό κομμάτι.
Featuring στο ντουέτο αυτό θα είναι ο Phoenix, γνωστός από την εμφάνισή του στα Mad Awards δίπλα στους Stavento και την Πάολα με το κομμάτι “Πηδάω τα κύμματα” και από το “Κοπάνα” των FlyByWire, όπου είναι ο lead singer, ένα τραγούδι που αγαπήσαμε πολύ ακούγοντας συνέχεια την χρονιά που μας πέρασε.
Το video clip του “No1” σε σκηνοθεσία του Αλέξη Κωνσταντινίδη, με διάθεση άκρως καλοκαιρινή και “ανεβαστική” φαίνεται να ήρθε για να μας σιγουρέψει ότι το ντουέτο τους θα γίνει η Νο1 επιτυχία του φετινού καλοκαιριού.
Το styling του clip επιμελήθηκε ο Γιάννης Τράκας και το make up και hair styling ο Γιώργος Φυτάς. Την παραγωγή του κομματιού έχει κάνει ο Κώστας Καλημέρης και τη μουσική του κομματιού συνυπογράφουν ο Mark F. Angelo και ο Phoenix.
Το Νούμερο 1 κυκλοφορεί σε Digital Single από την MINOS EMI.
Απολαύστε το:

Read More

And More