Το ντους του Γρηγόρη Μόργκαν που θα “κολάσει” τον γυναικείο πληθυσμό και οι μοναχικές στιγμές του στο Nomads!

Σε απόλυτο λόγο για να παρακολουθήσει κανείς το «Nomads» εξελίσσεται ο Γρηγόρης Μόργκαν, ο οποίος είναι ένας από τους πιο sexy άντρες του reality επιβίωσης του ΑΝΤ1. Ο Ελληνοαμερικάνος ντράμερ διαθέτει ένα απίστευτα γραμμένο κορμί, «στολισμένο» με εντυπωσιακά τατουάζ, που… κόβει τις ανάσες του γυναικείου πληθυσμού, ειδικά κατά τη διάρκεια των απαιτητικών αγωνισμάτων.

Ο 39χρονος μουσικός, για να αποκτήσει αυτό το αξιοζήλευτο σώμα έχει περάσει αρκετές ώρες στο γυμναστήριο, ενώ μέχρι τα 25 του έκανε πρωταθλητισμό στο άλμα επί κοντώ. Μάλιστα, προσέχει πολύ τη διατροφή του και είναι χορτοφάγος τα τελευταία δύο χρόνια.

Λίγο πριν φύγει για Μαδαγασκάρη, ο Γρηγόρης είχε δηλώσει πώς διαλογισμός και η yoga θα του φανούν χρήσιμα στις «δύσκολες» στιγμές του Nomads. Αυτά, λοιπόν, φαίνεται πώς κάνει πράξη στο αποψινό επεισόδιο.

Σ’ ένα απόσπασμα που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά, τον βλέπουμε απομονωμένο από τους συμπαίκτες του, να κάνει τις βουτιές του στην παραλία, έπειτα να συγκεντρώνεται πνευματικά πάνω σ’ ένα βράχο και στη συνέχεια να απολαμβάνει μια μοναχική βόλτα μέσα στο δάσος, δείχνοντας ιδιαίτερα σκεπτικός και μελαγχολικός. Βέβαια, αργότερα, απολαμβάνει το ντουζ του και, καθώς το νερό πέφτει πάνω του, η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More