Το ολόφρεσκο βίντεο κλιπ της Έλλης Κοκκίνου! Άκουσέ το

Σήμερα είναι η μέρα που η Έλλη Κοκκίνου γιορτάζει τα «τρίτα» πλέον γενέθλια της… μιας και ετοίμασε το νέο της video clip με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου! Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της στο Greek Idol όπου παρουσίασε το τραγούδι «Τα γενέθλια μου» σε μουσική –στίχους Φοίβου έρχεται να οπτικοποιήσει το hit single που ήδη ακούτε σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας!

H Έλλη Κοκκίνου εκρηκτική όσο ποτέ, με τους μουσικούς της, ετοιμάζονται να δώσουν ένα εκρηκτικό live σε ένα πολύ ιδιαίτερο location!! Μετά την πρόβα τους, ξεκινούν για την μεγάλη εμφάνιση. Προετοιμάζονται εν κινήσει, βρίσκονται όρθιοι στο πίσω μέρος ενός mini van και δοκιμάζουν συνδυασμούς ρούχων, κουρδίζουν τα όργανα τους και κάνουν κάποια πειράγματα μεταξύ τους! Σ’ ένα άλλο σημείο της Αθήνας, σαν flashbacks παρακολουθούμε την πρόβα που έκανε προηγουμένως το group με την Έλλη σε ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα ”stage” ! τo Range Rover Evoque – Wireframe!

Το mini van φτάνει στο γκαράζ του σταδίoυ, όπου θα δοθεί το live. Ακούγεται κόσμος να επευφημεί περιμένοντας με αγωνία την αγαπημένη τους καλλιτέχνιδα. Ανοίγουν οι πόρτες του mini van και οι μουσικοί με την Έλλη Κοκκίνου είναι έτοιμοι να πάρουν τις θέσεις τους επί σκηνής. Ανοίγει μια μεγάλη πόρτα. Η Έλλη κάνει την εμφάνιση της!!! Εκτυφλωτικό φως!!!

Σε ένα διάλλειμα των καλοκαιρινών της εμφανίσεων η Έλλη Κοκκίνου έρχεται να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον με την φρεσκάδα της, και την όρεξη της να πειραματιστεί και να μας εκπλήξει με την χάρμα ειδέστε παρουσία της!!

Η ιδιαίτερη εικαστική κατασκευή του Wireframe είναι προάγγελος του Range Rover Evoque που διαθέτει δυναμικό προφίλ, υψηλό κύρος , ιδιαίτερο μαγνητισμό και όπως όλα δείχνουν, έχει κατασκευαστεί για να προσελκύει τα βλέμματα!

Aπόλαυσέ το!

Read More

And More