Το on air ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για τον Τριαντάφυλλο: “Σε αυτή την εκπομπή δεν θέλω να ακούσω ξανά το όνομά του…” [video]

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open Beayond. Η εμφάνιση της τραγουδίστριας στο πλατό του “Για την παρέα” κρίθηκε άκρως επιτυχημένη, αφού το κοινό παρέμεινε συντονισμένο στους δέκτες του και τα νούμερα τηλεθέασης ήταν πολύ ικανοποιητικά για το κανάλι.

Την συνέντευξη της Νατάσας Θεοδωρίδου, μεταξύ άλλων, παρακολούθησε και ένας… άσπονδος φίλος της τραγουδίστριας, ο οποίος, μάλιστα, έκανε και ένα σχόλιο για εκείνη στα social media. Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε κόντρα με την συνάδελφό του, την οποία φροντίζει να υπενθυμίζει κάθε στιγμή.

Την αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό της Τρίτης, δείχνοντας φανερά ενοχλημένη από τα όσα έγραψε ο Τριαντάφυλλος για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. «Μου στείλανε ένα Instastory, το οποίο δεν θα το παίξουμε… όσοι το είδανε το είδανε! Ήταν από τον Τριαντάφυλλο… Και κάτι έγραψε… Το κατέβασε μετά… Το θεωρώ αγενές απρεπές και άνανδρο…. Το έχω πει για ελάχιστα άτομα, αλλά σε αυτή την εκπομπή δεν θέλω να ξανά ακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος. Να το γράψει αυτό ένας άνδρας για μία γυναίκα μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει… Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ!», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η Φαίη Σκορδά ξέσπασε on air και έβαλε Χ στον Τριαντάφυλλο.

Read More

And More