To παγωτό Magic γιορτάζει φέτος τα 25α του γενέθλια!

To παγωτό Magic γιορτάζει φέτος τα 25α του γενέθλια! Το αποκορύφωμα των εορτασμών στη χώρα μας περιλαμβάνει τα εγκαίνια και τη λειτουργία του “Magic Pleasure Store” στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Κολοκοτρώνη.

Το κατάστημα «σοκολατένιας απόλαυσης», που όμοιά του λειτουργούν με επιτυχία σε Ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Μιλάνο και το Asterdam, ανοίγει τις πόρτες του στο Αθηναϊκό κοινό από τις 28 Απριλίου!


Εκεί οι λάτρεις του παγωτού και της σοκολάτας θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν το δικό τους παγωτό, επιλέγοντας τα συστατικά, τις γεύσεις και την επικάλυψη που επιθυμούν.

Οι βασικές γεύσεις των παγωτών είναι βανίλια, bitter σοκολάτα και σοκολάτα γάλακτος, και οι… pleasure huters έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν την εμφάνιση και τη γεύση του παγωτού. Επικάλυψη από αμύγδαλο, μπισκότο, τρούφα, brownies, κανέλα, καρύδα, σιρόπι σοκολάτας και πολλές άλλες γεύσεις, περιμένουν να ανακατευτούν και να δημιουργήσουν μοναδικά παγωτά.

Δες το video από τα εγκαίνια:

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι Pleasure Makers θα κατασκευάζουν τα παγωτά για τους επισκέπτες του μαγαζιού για όλη την καλοκαιρινή περίοδο!

Read More

And More