Το παλάτι του Matthew Perry από τα ”F.R.I.E.N.D.S.”! Δες φωτογραφίες

Ο ”Τσάντλερ” και η ”Μόνικα”, μπορεί κάποτε να περνούσαν καλά στους τέσσερις, μωβ τοίχους του μικρού τους διαμερίσματος, πλέον όμως και οι δυο τους ζουν σε αρκετά πολυτελή διαμερίσματα, που δεν θυμίζουν σε τίποτα το σπίτι δύο εκ των ”F.R.I.E.N.D.S.”.

Ο ”Τσάντλερ”, ή αλλιώς Matthew Perry, που μας προσέφερε αμέτρητες στιγμές γέλιου μέσα από τη γνωστή σειρά, απέκτησε πρόσφατα ένα νέο διαμέρισμα στο Χόλιγουντ, αξίας περίπου 6.358.000 ευρώ.

Το κτίριο αυτό, έχει θέα ολόκληρο το Λος Άντζελες και ένα φανταστικό υπαίθριο χώρο με γκαζόν για ξέφρενα πάρτι… O 42χρονος ηθοποιός, θα μπορεί πλέον να απολαμβάνει όλες τις ανέσεις του συγκεκριμένου διαμερίσματος, όπως είναι η πισίνα υπερχείλισης δίπλα σε ένα υπαίθριο τζάκι, ο χώρος προβολής ταινιών με άνετες πολυθρόνες, η βασική κρεβατοκάμαρα, που γύρω γύρω καλύπτεται με τζάμια και βλέπει στην πισίνα, καθώς και δύο ακόμα υπνοδωμάτια.

Επιπλέον, στο διαμέρισμα υπάρχουν δύο αρκετά άνετα μπάνια, εκ των οποίων το ένα έχει θέα σε έναν πανέμορφο κήπο και το άλλο, ένα καταπληκτικό πολυέλαιο και τοίχους – μαύρους καθρέφτες. Περισσότερα λόγια, είναι περιττά… Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!

(ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: realtor.com)

Read More

And More