Το πάρτι στην Ακτή Πειραιώς ξεκίνησε… και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν παραπάνω από θερμή!

Το πάρτι στην Ακτή Πειραιώς ξεκίνησε… και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν παραπάνω από θερμή! | tlife.gr

Η Ακτή Πειραιώς γέμισε από το πρώτο κιόλας κάλεσμά της. Το κοινό έσπευσε να απολαύσει από κοντά αυτή την τόσο δυνατή παρέα που η μουσική και η φιλία τους παραμένουν αναλλοίωτες και συνεχώς εξελίσσονται και διαμορφώνονται στο χρόνο.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Γιάννης Ζουγανέλης ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο αγαπημένο τους στέκι, την Ακτή Πειραιώς 178 και τραγούδησαν αγαπημένες, διαχρονικές επιτυχίες τους, αλλά και τραγούδια του σήμερα που έχουν κάτι να πουν!
Ο κόσμος φώναζε ρυθμικά συνθήματα για τον αγαπημένο ροκ σταρ, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που απέδειξε για μια ακόμη φορά γιατί είναι μοναδικός, τραγούδησε δυνατά τις μεγάλες επιτυχίες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που «ηλεκτρίζει» πάντα την ατμόσφαιρα με τις ερμηνείες του και γέλασε με το απαράμιλλο χιούμορ και την ξεχωριστή σκηνική παρουσία των Δημήτρη Σταρόβα και Γιάννη Ζουγανέλη.
Μαζί τους οι ταλαντούχες Μιρέλλα Πάχου, Φρόσω Στυλιανού και ο Ιταλός Steve Teser.Η παρέα δίνει το ραντεβού της στον ζεστό χώρο της Ακτής Πειραιώς κάθε Παρασκευή και Σάββατο και ελάτε να δείτε και σεις τι σας έχουν για μετά!

READ more