To πειραχτήρι G. Clooney! Tι έκανε στον Β. Pitt; Δες φωτογραφίες

Μόδα φαίνεται πως έγινε στο Χόλιγουντ το μπαστούνι του Brad Pitt. Ο γνωστό ηθοποιός είχε πριν λίγο καιρό ένα ατύχημα στο σκι και από τότε χρησιμοποιεί ένα μπαστούνι που τον διευκολύνει στο περπάτημα μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, τον είδαμε να περπατά με αυτό σε πολλές εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί.

Αυτήν τη φορά δεν αποχωρίστηκε το μπαστούνι του και στην απονομή των βραβείων “Χρυσές Σφαίρες” που έγιναν χθες το βράδυ στο Beverly Hill. Επειδή, όμως, ότι κάνει το “χρυσό” ζευγάρι του Χόλιγουντ γίνεται μόδα, το ίδιο συνέβη και χθες, όπου εκτός από τον Brad Pitt είδαμε στη σκηνή και τον George Clooney με μπαστούνι.

Όχι, ο γοητευτικός George δεν έπαθε κάτι στο πόδι του, απλώς θέλησε να πειράξει λίγο τον καλό του φίλο Brad. Οι δυο τους ήταν υποψήφιοι στην ίδια κατηγορία και για να δώσει λίγη παραπάνω ένταση στη βραδιά ο George δανείστηκε το μπαστούνι του Brad και ανέβηκε στη σκηνή, μιμούμενος το περπάτημα του γνωστού ηθοποιού.

Ο ίδιος πάντως αποκάλυψε ότι δανείστηκε το μπαστούνι από τον Pitt και είπε χαρακτηριστικά: “Νομίζω ότι θα πρέπει να του το επιστρέψω”.

Από την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί με την Angelina Jolie

Read More

And More