Το Persil Absolute Black ανανεώνεται για να ανανεώσει τα χρώματα στα ρούχα σας!

Το μαύρο χρώμα δε φεύγει ποτέ από τη μόδα αλλά ούτε και από την ντουλάπα μας! Τι γίνεται όμως αν το αγαπημένο μας μαύρο φόρεμα ή παντελόνι χάσει τη λάμψη του και ξεθωριάσει…;

Το νέο Persil Absolute Black, ο ειδικός στη φροντίδα των μαύρων και σκούρων ρούχων, υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη λάμψη και ζωντάνια, χάρη στην ειδική δράση ανανέωσης του μαύρου χρώματος.

Η νέα σύσταση του Persil Absolute Black εισχωρεί βαθιά στις ίνες των ρούχων και προσφέρει καθαριότητα, ενώ λειαίνει τις φθαρμένες ίνες, καθώς μόνο οι λείες ίνες αντανακλούν τέλεια το φως και προσφέρουν έντονα μαύρα και λαμπερά σκούρα χρώματα.

Έτσι τα αγαπημένα σας ρούχα αποκτούν και πάλι τη λάμψη τους. Για μαύρα και σκούρα ρούχα σαν καινούρια αναζητήστε το Persil Absolute Black και Persil Absolute Black Essenzia.

Φυσικά, μαζί με το Persil Absolute Black, ανανεώνεται και το Persil Briliant Colors, το οποίο υπόσχεται πραγματικά λαμπερά χρώματα.

Όπως η νέα φόρμουλα του Persil Absolute Black, έτσι και η νέα φόρμουλα του Persil Brilliant Colors εισχωρεί βαθιά στις ίνες των ρούχων και «ζωντανεύει» τα χρώματα, χαρίζοντάς στα ρούχα σας τη λάμψη και το χρώμα που είχαν την πρώτη μέρα που τα αγοράσατε!

Read More

And More