Το «Πες το και θα γίνει!» της Τζοβάνας Φραγκούλη επιστρέφει… στο YouTube!

Για 25 χρόνια, το «Πέστο και θα γίνει» με την αγαπημένη παρουσιάστρια του κοινού Τζοβάννα Φραγκούλη, έμπαινε στα σπίτια σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας ευχές. Αυτή η παραγωγή ήταν ίσως το πρώτο reality της Ελληνικής τηλεόρασης που έκανε τις πιο αφάνταστες επιθυμίες πραγματικότητα, ταξιδεύοντας τους θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο και καταφέρνοντας να γίνει κάτι περισσότερο από μια απλή εκπομπή. Γιατί στην πραγματικότητα, για τη νεοσύστατη Ελληνική ιδιωτική τηλεόραση το “Πες το και θα γίνει” ήταν ένα “ζωντανό” κανάλι επιθυμιών, που μεγάλωνε μαζί με το κοινό του, χαιρόταν με τη χαρά του, επικοινωνούσε με το κόσμο και «μοιραζόταν» τις σκέψεις και την καθημερινότητά του πολύ πριν την εμφάνιση των τα social media, πραγματοποιώντας τις επιθυμίες και κάνοντας τα πιο τρελά τους όνειρά πραγματικότητα, όπως μόνο τα παιδιά και οι οραματιστές ξέρουν.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 25 χρόνων της αθωότητας της Ελληνικής τηλεόρασης, το “Πες το και θα γίνει” και η απλή και καθημερινή παρουσιάστριά του Τζοβάννα Φραγκούλη, έγιναν ένας καθημερινός «αστικός μύθος», κάνοντας τους ανθρώπους ευτυχισμένους και πραγματοποιώντας από απλές ευχές μέχρι αδιανόητες επιθυμίες, που σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν όνειρο ζωής, όπως: η συνάντηση ενός παιδιού με τη μυθική Πριγκίπισσα Diana στο Kensington Palace, η επίσκεψη στη Downing Street 10, για μια κουβέντα με τη Μάργκαρετ Θάτσερ, ένα ζωντανό παιχνίδι με το Μαραντόνα, συνάντηση με το θρυλικό Jean Jaques Cousteau, τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β’ και μια τεράστια λίστα ζωντανών θρύλων. Και όλα αυτά, μόνο και μόνο επειδή κάποιοι μας το ζήτησαν.

Τα χρόνια της αθωότητας και το κοινωνικό τηλεοπτικό πείραμα της «συνομωσίας του καλού» έφτασαν στο τέλος τους, φέρνοντας μια περίοδο απροσδόκητης κρίσης για την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, όπου το πιο δύσκολο πράγμα είναι ακόμη και το «απλό» και αυτό που ως τώρα θεωρούσαμε δεδομένο, φέρνοντας όχι μόνο το τέλος της εκπομπής, αλλά και το κλείσιμο του καναλιού όπου Megaλωσε η ιδέα και η αγαπημένη εκπομπή της Ελλάδας.

Κάνοντας την επανάστασή της στη νέα πραγματικότητα και πιο αποφασισμένη από ποτέ, βασισμένη στην αρχική φιλοσοφία της εκπομπής -την ελπίδα που πεθαίνει δύσκολα- η εμπνευστής της ιδέας του «Πες το και θα γίνει» και «μόνιμη κάτοικος» social media και νέων τεχνολογιών Τζοβάννα Φραγκούλη, που ποτέ δεν σταμάτησε να πραγματοποιεί ευχές, ακόμα και μετά το τέλος εποχής, κάνει τώρα τη δική της ευχή πραγματικότητα.

Πραγματοποιώντας την επιθυμία των χιλιάδων φίλων του το “Πες το και θα γίνει” επιστρέφει από τον Φεβρουάριο στο YouTube. Συντονίσου με το δικό σου κανάλι των ευχών στο Jovannaswishchannel.org.

Read More

And More