Το πιο γλυκό μήνυμα…

Φαίνεται πως αγαπήσατε το TL!fe από την πρώτη στιγμή της ζωής του. Οι στήλες και οι ειδήσεις του κέντρισαν το ενδιαφέρον σας, δίνοντας μας χαρά αλλά και μεγαλύτερη ευθύνη στο να ανταποκριθούμε επάξια στις απαιτήσεις σας.

Διαβάσαμε όλα τα μηνύματα σας, όλα τα σχόλια που κάνατε για το TL!fe. Εσείς είστε αυτές που θα κάνετε το συγκεκριμένο site ακομα καλύτερο, θα γίνει η καινούρια σας «φίλη» όπως είπατε , η οποία θα σας συμβουλεύει, θα σας ενημερώνει, θα σας εμψυχώνει. Ότι ακριβώς χρειάζεται μια γυναίκα..

Ένα μήνυμα που λάβαμε από μακριά ομολουγουμένως μας συγκίνησε ιδιαίτερα.

» Από το Τορόντο, Καναδά. Πολλά χαιρετίσματα και συγχαρητήρια για το πολύ επαγγελματικό site και για όλα τα θέματα με τα οποία ασχολείστε. Είμαστε στην τρυφερή ηλικία των 80, και παρακολουθούμε κάθε απόγευμα την εκπομπή σου. Σε ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη ώρα που μας χαρίζεις. Ευαγγελία και Δημήτρης»

Αυτό είναι το μήνυμα το οποίο λάβαμε και μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο γλυκά και όμορφα μηνύματα που έχουμε λάβει μέχρι στιγμής. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, που είστε μαζί σας και μπορούμε με αυτόν τον τρόπο να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

READ more