Το… πλατό της Αννίτας και το άγχος των ανθρώπων του Alpha γι ΄αυτή την συνεργασία !

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά στον Alpha, το στήσιμο της νέας εκπομπής της Αννίτας Πάνια , “SOS”, – ο τίτλος όπως σας έχω ξανά πει θα διαφοροποιηθεί ελαφρώς – , μιας και ο Οκτώβρης που είναι ο μήνας πρεμιέρας για την Αννίτα, έχει αρχίσει να πλησιάζει επικίνδυνα.

Ετσι, απ ΄ότι έπιασαν οι κεραίες μου, αυτές τις ημέρες οι του Alpha μαζί με την ομάδα παραγωγής της παρουσιάστριας, ασχολούνται με τον σχεδιασμό και το στήσιμο του πλατό, όπως επίσης και με τα χρώματα με τα οποία θέλει να “παίξει” η Αννίτα, σε αυτό το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα.

Απ ΄ότι άκουσα ,λοιπόν, η Αννίτα διαμήνυσε πως δεν θέλει σε αυτό το νέο της τηλεοπτικό σπίτι να υπάρχουν αποχρώσεις του ροξ και του φούξια που είχε σε παλιότερες εκπομπές της. Αποτέλεσμα; Μετά από διάφορες χρωματικές προτάσεις, φαίνεται στο να καταλήγουν σε ένα χρωματικό παιχνίδι, στο οποίο θα κυριαρχεί το κόκκινο και το μπλε.

Οσο τώρα για το ποια είναι η μεγάλη αγωνία που έχουν οι άνθρωποι της Κάντζας σε σχέση με την συγκεκριμένη συνεργασία; Το μεγάλο τους άγχος λέει είναι, να μην μεταμορφώσει η γνωστή παρουσιάστρια την εκπομπή βοήθειας που συμφώνησαν να κάνουν σε… “Παρατράγουδα” ! Γιατί η αλήθεια είναι πως τα “Παρατράγουδα” τα κουβαλά στο αίμα της η Αννίτα και οι του Alpha σε καμία περίπτωση δεν θελουν να χρεωθούν το γεγονός ότι άνοιξαν την τηλεοπτική τους πόρτα σε αυτή την θλιβερή, αναμφισβήτητα μορφή τηλεόρασης.

Για να δούμε, για να δούμε, η πρεμιέρα θα μας τα “μαρτυρήσει” όλα !

Read More

And More