Το plus – size μοντέλο Robyn Lawley σκέφτεται να ρίξει το μωρό που κυοφορεί γιατί ανησυχεί για το σώμα της!

Το plus-size μοντέλο Robyn Lawley παραδέχθηκε ότι ανησυχεί για την πίεση που θα αντιμετωπίσει για να χάσει βάρος μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της – και ομολόγησε ότι σκέφτηκε να μην κρατήσει το μωρό.

Μιλώντας στο Cosmopolitan.com, το αυστραλιανό αστέρι της μόδας, η οποία ήταν το πρώτο plus-size μοντέλο που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue της χώρας της, αποκάλυψε ότι δεν είναι σίγουρη για το αν το σώμα της θα είναι σε θέση να «επανέλθει» μετά την εγκυμοσύνη της.

«Κοιτάζοντας τις εικόνες από το show της Victoria Secret σήμερα το πρωί στο Instagram, σκεφτόμουν δύο πράγματα, είπε η 25χρονη. «Το ένα είναι ότι : Μου δίνει αυτοπεποίθηση και έμπνευση οτι θα μπορέσω να ανακτήσω το σώμα μου.

… Υπάρχει και μια άλλη πλευρά του εαυτού μου που λέει, Θεέ μου, είναι τόσο μεγάλη η πίεση. Δεν ξέρω αν το σώμα μου θα επανέλθει.

Μόλις έμαθα ότι ήμουν έγκυος, έπρεπε να πάρω όλες τις επιλογές υπόψη, διότι με ένα μωρό, εγώ θα πρέπει να αλλάξω τις προτεραιότητές μου. Βασίζομαι πολύ στην καριέρα μου.

«Όλα αυτά τα μοντέλα της Victoria Secret είχαν πραγματικά μεγάλη δύναμη στην εγκυμοσύνη τους και εγώ όχι. Δεν ξέρω αν το σώμα μου θα επανέλθει όπως το δικό τους.

«… Ανησυχώ επίσης αρκετά για τις ραγάδες … μετά το μωρό, θέλω να είμαι σε θέση να δουλέψω αρκετά γρήγορα.

«Ως μοντέλο εσωρούχων, δεν θα είναι ιδανικό».

Όμως, παρά τους φόβους της για το τι θα συμβεί στην καριέρα της στο μέλλον, το πρώην μοντέλο του Ralph Lauren δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ενθουσιασμένη να καλωσορίσει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της Everest Schmidt.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για τον ερχομό του μωρού, και να τον/την δω να χαμογελάει», είπε. «Ελπίζω να είμαι μια καλή μαμά.

Read More

And More