Το πολυτελές μενού των Οscar! Και τι δεν… έφαγαν! Δες το βίντεο!

Σίγουρα η οικονομική κρίση δεν ήταν εμφανής στο πάρτυ που έγινε μετά την απονομή των Oscar… Μετά λοιπόν από τα δρώμενα των απονομών, όλοι περιμένουν, το ετήσιο γεύμα των προσωπικοτήτων του κινηματογράφου, στο Governors Ball.

Νικητές και χαμένοι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα πια και ενώνονται για να γευτούν τα φανταστικά στρείδια Kumamoto! Αφού η αγωνία τους έχει περάσει, έρχεται η ώρα του φαγητού και της διασκέδασης! Αυτή τη φορά το menu ετοιμάστηκε από τον γνωστό σεφ Wolfgang Puck. Φυσικά υπήρχε και η βοήθεια ακόμη 249 σεφ!

Οι ακριβείς αλλά και ακριβοί αριθμοί του menu περιελάμβαναν: 4.800 αυγά από κότες ελευθέρας βοσκής, 1.000 αστακούς, 18 κιλά μαύρο χαβιάρι και 1.200 μπουκάλια σαμπάνιας Moet & Chandon! Όσο για το επιδόρπιο…
Ένα τεράστιο γλυκό σε σχήμα Οσκαρ, στο κέντρο του οποίου υπήρχε αγαλματίδιο 24 καρατίων και 3200 σοκολατάκια σε σχήμα βραβείου Οσκαρ!

Για τα κυρίως πιάτα ο Wolfgang Puck, εμπνεύστηκε από τις υποψήφιες ταινίες! Έτσι ανάμεσα στις επιλογές του ήταν και μια παέγια από πάπια (Black Swan)!

Δες το βίντεο

Read More

And More