Το…πολύτιμο δώρο που περίμενε σήμερα την Κατερίνα Καινούργιου στο Epsilon!

Μία έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί την Κατερίνα Καινούργιου! Μία μεγάλη έκπληξη… Η΄να σου το πω λατρεμένη μου και διαφορετικά… Ενα μεγάλο, πολύτιμο δώρο περίμενε σήμερα την παρουσιάστρια στο Epsilon.

Και αν νομίζεις πως δεν γνωρίζω να σου αποκαλύψω και τον αποστολέα, κάνεις λάθος! Το πολύτιμο αυτό δώρο η Κατερίνα το πήρε από τα χεράκια του Θέμη Μάλλη. Ο αρχισυντάκτης της φάνηκε κάτι παραπάνω από… γενναιόδωρος μαζί της.

Το δώρο που περίμενε την Κατερίνα, αφορούσε στην εκπομπή της, στο “Φτιάξε καφέ να στα πω”! Ο Θέμης ,λοιπόν, είχε την ιδέα από σήμερα να ξεκινήσουν στο “Φτιάξε Καφέ” να βγάζουν στον αέρα τηλεφωνικές γραμμές. Τηλεφωνικές γραμμές οι οποίες δίνουν το βήμα στους τηλεθεατές να φιλοξενηθούν στην εκπομπή και να μοιραστούν με τον κόσμο, ότι τους απασχολεί, ότι τους βασανίζει, ότι τους προβληματίζει.

Μάλιστα, είχε φροντίσει να υπάρχει σήμερα το πρωί στο πλατό μέχρι και ειδικός επιστήμονας και συγκεκριμένα ο ψυχολόγος, ο κύριος Σούρας, προκειμένου να υπάρξει μία συζήτηση με ένα σοβαρό υπόβαθρο.

Απ ΄ότι διαπίστωσα εκ του αποτελέσματος, το τηλεφωνικό κέντρο “έσπασε” και υπήρξαν χιλιάδες τηλεθεατές που θέλησαν να μοιραστούν μαζί μας το πρόβλημά τους.

Σαν να λέμε μετά την Αννα Δρούζα… μπορεί και η Κατερίνα Καινούργιου; Το αν μπορεί θα φανεί στην πορεία. Το θέμα είναι ότι φέτος σε μία τόσο δύσκολη τηλεοπτική χρονιά για ΄κείνη, δεν έχει σταματήσει στιγμή μαζί με τον Θέμη να ψάχνονται, έτσι ώστε να καταφέρουν να βρυν την “συνταγή”. Την συνταγή που θα καταφέρει να οδηγήσει το “Φτιάξε Καφέ” ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης.

Και πολλές είναι εκείνες οι φορές που η προσπάθεια μετράει περισσότερο από το αποτέλεσμα. Εχω βαρεθεί να βλέπω παρουσιάστριες μη… μου του κύκλους τάρατε, που τα περιμένουν όλα στο πιάτο, γιατί θαρρούν πως τους… οφείλει κανείς την επιτυχία. Εχω δει παρουσιάστριες που αν και ανυπόφορα τεμπέλες υπήρξαν στο χώρο γιατί έτρεχαν όλοι οι άλλοι για ΄κείνες.

Εχω βαρεθεί να βλέπω παρουσιάστριες που να απολαμβάνουν την μετριότητά τους, προσπαθώντας να υπάρξουν στο χώρο μόνο και μόνο χάρη στη δικτατορία του οξυζενέ! Εντάξει και η Κατερίνα τον… δοξάζει τον οξυζενέ, αλλά ευτυχώς δεν έχει παραλύσει από τις… αναθυμιάσεις!

Σαφώς και ανήνει στην κατηγορία εκείνη των παρουσιαστριών που πρέπει ακόμα να δουλέψει πολλά πράγματα σε σχέση με την τηλεοπτική της παρουσία, όμως, μένω στο ότι δουλεύει… Οτι έχει μάθει να ακούει και ότι δεν εγκαταλείπει την μάχη…

Ανήκω στη κατηγορία εκείνη των δημοσιογράφων που την έχουν κρίνει κάτι παραπάνω από αυστηρά και δεν το έχω μετανιώσει, γιατί είχα δίκιο. Ομως, από την άλλη μεριά, δεν έχω το δικαίωμα να μην της αναγνωρίσω το πείσμα που την χαρακτηριζει, αλλά και την ουσιαστική πρόοδο που έχει σημειώσει τα τελευταία δύο χρόνια.

Ακόμα και πέρσι που “Λόγω Tivis” δεν βλεπόταν η εκπομπή της στον Alpha, η ίδια κατέβαλε μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια να το σώσει, μέχρι τέλους.


Read More

And More