Το “Power of Love” αποχαιρετά τον Πάνο Ζάρλα! Τα μηνύματα των πρώην συμπαικτών του που ραγίζουν καρδιές

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους… Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε ακαριαία σε ηλικία μόλις 28 ετών, σε δυστύχημα με την μηχανή του, τα ξημερώματα της Παρασκευής, ανήμερα των γενεθλίων του. Ο νικητής του πρώτου Power of Love επέβαινε μόνος στη μηχανή του και κινούνταν στη λεωφόρο Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα. Γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στις προστατευτικές μπάρες, στο ύψος του Ωνάσειου. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου του, οι πρώην συμπαίκτες του στο reality αγάπης δεν μπορούν να πιστέψουν πως ένας από τους πιο καλούς ανθρώπους και φίλους τους έφυγε έτσι ξαφνικά και απροσδόκητα από τη ζωή. Οι άνθρωποι αυτοί τον έζησαν για περίπου πέντε μήνες, έμεναν στο ίδιο σπίτι, έτρωγαν μαζί και περνούσαν διασκεδαστικές στιγμές στην Κωνσταντινούπολη. Ακόμη σοκαρισμένη είναι και η πρώην σύντροφός του – με την οποία νίκησαν μαζί το Power of Love – Στέλλα Μιζεράκη, η οποία δεν μπορεί να συνέλθει και να πιστέψει ότι ο Πάνος της δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή…

Δες τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των πρώην συμπαικτών του που ραγίζουν καρδιές:

Η Αθηνά Χρυσαντίδου ανέβασε ένα μικρό βίντεο, το οποίο συνόδευσε με λίγα λόγια. «Πάνο… όπως τότε… θυμάσαι;;; Έτσι σε αγκαλιάζω και σήμερα, σφιχτά, πραγματικά. Δεν θα σου πω «αντίο». Θα σου πω μόνο καλό παράδεισο… Και να θυμάσαι Πάνο… εμείς οι δύο κάποτε θα χορέψουμε ξανά».

https://instagram.com/p/ByIBWuelJCr/

Ο Ισαάκ Σεμερτζίδης αποχαιρέτησε τον Πάνο Ζάρλα και συγκίνησε τους followers του. «Διάλεξα την πιο ωραία σου φωτογραφία,αυτήν που σαν caption έγραφες «Ήταν ωραία τα μάτια σου αλλά δεν ήξερες που να κοιτάξεις» δεν κοίταξες όμως κι εσύ το δρόμο Πάνο και φτάσαμε να ξυπνάμε σήμερα στα γενέθλιά σου από παγωμένα τηλέφωνα δημοσιογράφων. Δυστυχώς δεν προλάβαμε να βρεθούμε τελευταία να λύσουμε ότι «μεγάλο» και «σοβαρό» μας χώριζε. Όταν ξαναβρεθούμε εκεί στον παράδεισο που πήγες, ανυπομονώ να ξαναπερπατήσουμε όπως τότε διπλά δίπλα ξένοιαστοι να αγκαλιαστούν οι ψυχές μας. Σε φιλώ και να μας προσέχεις από εκεί ψηλά κούκλε», έγραψε χαρακτηριστικά σε νέα του ανάρτηση στο Instagram.

Ο Αλέξανδρος Νατσάκος είπε το δικό του «αντίο» στο καλό του φίλο και συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους. «Δεν θα πω καλό παράδεισο στον νικητή του Power of love 1. Θα πω καλό παράδεισο στον Ζάρλα. Στον φίλο που απέκτησα μέσα από κάποιες καταστάσεις που μας έφεραν κοντά οι παρέες που κάναμε μέσα στο σπίτι, οι βόλτες έξω, οι ταινίες τα βράδια στο σαλόνι. Στο χαμογελαστό πάντα αυτό παιδί που πάντα φαινόταν στο πρόσωπο του πως νιώθει. Θα μας λείψεις.», έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Πάνου Ζάρλα στον προσωπικό του λογαριασμό.

Η παίκτρια του Power of love 1 Μαρίνα Βεάζογλου έγραψε για τον Πάνο: «Πανούλη μου καρδιά μου …πες μου ότι μου κάνουν πλάκα ..δεν μπορώ να το πιστέψω δεν γίνεται ..πονάει πολύ….έφυγες νωρίς για τη γη των αγγέλων ψυχή μου ..θα σε θυμάμαι πάντα με αυτό το χαμόγελο και αυτή την τρέλα …Καλό παράδεισο αγάπη μου να μας προσέχεις από εκεί ψηλά ..δεν θα σε ξεχάσω ποτέ μου ΣΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ» !!!

Χωρίς να κρύψει το σοκ του στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης, ο Δώρος Παναγίδης δημοσίευσε στα InstaStories του μια κοινή φωτογραφία τους, σχολιάζοντας: «Δεν έφυγες, μας κάνουν πλάκα. Δε γίνεται να έφυγες τόσο νωρίς» .

Η Τζούλια Καραγιάννη θέλησε να δημοσιεύσει στα Instagram Stories της την τελευταία της συνομιλία με τον Πάνο, ραγίζοντας καρδιές… Στη συνέχεια έγραψε το παρακάτω κείμενο: “Ένα χρόνο πριν στα γενέθλιά σου! Πόσο όμορφα είχαμε περάσει… που να φανταστούμε ότι σε ένα χρόνο ακριβώς δεν θα είσαι πια εδώ… Δεν θα σε βλέπω να χαμογελάς, ούτε να κάνεις τις “βλακείες” σου και να γελάμε. Αχ βρε Πανούλη μου… πόσο άδικα έφυγες… Ήσουν πολύ μικρός. Είχες όνειρα, αγάπη, πάθος, δίψα για ζωή και ελπίδα… ΓΙΑΤΙ. Καλό ταξίδι φίλε μου…”.

Η Αλεξία Ορφανού συγκλόνισε με το κείμενό της στο Instagram: “Πφφφ… Από το λίγο που σε ήξερα μπορώ να πω πως η σημερινή μέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη και αυτό γιατί πραγματικά ήσουν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη δεν το έβαζες κάτω… είχες πολύ τρελά μέσα σου και ακόμα πολλά να κάνεις… Σου άξιζαν μόνο τα καλύτερα… Ήσουν πάντα ευγενικός και πάντα μα πάντα με το χαμόγελο … Πάντα στήριζες τις επιλογές που έκανα και πάντα με υποστήριζες και μέσα στο ριαλιτι και έξω… Ήσουν από τους ανθρώπους που είχα ξεχωρίσει μέσα στο παιχνίδι και αυτό γιατί πότε δεν ήσουν ψεύτικος εκεί μέσα δεν υποκρινόσουν ήσουν ο εαυτός σου… Ήσουν αληθινό παιδί γεμάτο ζωντάνια και όνειρα! Και ήσουν μόλις 28. Κρίμα… Καλό παράδεισο Πανούλη μου!! Θα λείψεις πολύ σε όλους…”

Ο Μιχάλης Κάββαλος έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: “Αδερφέ από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα σε έβαλα μέσα στην καρδιά μου όπως και εσύ έκανες το ίδιο και ήμασταν σαν αδέρφια και ότι και να χρειαζόμασταν ήταν ο ένας δίπλα στον άλλο δεν θέλω να πιστέψω αυτό που έγινε θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου αδερφέ καλό παράδεισο και εκεί ψηλά να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα συναντηθούμε”.

Τέλος, στο χθεσινό επεισόδιο του Power of Love, λίγο πριν ξεκινήσει κανονικά η εκπομπή, προβλήθηκε ένα βιντεάκι με τις καλύτερες στιγμές του Πάνου Ζάρλα μέσα από το παιχνίδι, ως φόρος τιμής στον νικητή του πρώτου κύκλου. Το βίντεο ράγισε καρδιές, έχοντας ως μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Ο προσκυνητής»…

https://www.youtube.com/watch?v=2qf0NWjBygQ

Καλό Παράδεισο Πάνο!

Read More

And More