Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 φορά τα γιορτινά του!

Στον ΑΝΤ1 βάζουν τα γιορτινά τους… Στον ΑΝΤ1 φορούν τα καλά τους για τα… μάτια μας μόνο. Ναι, το πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου ντύθηκε χριστουγεννιάτικα και μας προσκαλεί σε λαμπερά στολισμένα σκηνικά, με special guests, υποσχόμενο να μας προσφέρει απολαυστικές στιγμές με πολλές εκπλήξεις μέσα στο κλίμα των γιορτών.
Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 10:00, στην εκπομπή «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ», η Φαίη Σκορδά και η παρέα της υποδέχονται στο πλατό την Αγγελική Ηλιάδη. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας μαγειρεύει μία πεντανόστιμη χριστουγεννιάτικη κοτόπιτα. Επίσης, μαθαίνουμε χρήσιμα tips για να μετατρέψουμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας σε παραμυθένιο σκηνικό με υλικά που έχουμε μέσα στο σπίτι μας.
Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, μαζί μας στην εκπομπή «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ», ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης με πολύ κέφι και τραγούδι. Η Αργυρώ συνεχίζει με τις γιορτινές συνταγές και μαγειρεύει γουρουνόπουλο στο φούρνο. Η Λίτσα Πατέρα κάνει τις προβλέψεις του χρόνου για όλα τα ζώδια και ο Μάνος Βινιχάκης εφαρμόζει γιορτινό μακιγιάζ και μας αποκαλύπτει το νέο trend, το κόκκινο της Βουργουνδίας.
Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, η Πέγκυ Ζήνα συναντάει τηλεοπτικά τη Φαίη Σκορδά και ερμηνεύει γνωστές επιτυχίες. Το πλατό μοσχομυρίζει με τον μπακλαβά της Αρυγρώς, ενώ η Έλενα Γαλύφα μας δείχνει πως την τελευταία στιγμή θα βρούμε τι να φορέσουμε, με ρούχα από την γκαρνταρόμπα μας, για να εντυπωσιάσουμε στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.
Η εκπομπή «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ» μας καλωσορίζει με τη νέα χρονιά στις 2 Ιανουαρίου 2017, στις 10:00 και φέρνει στο πλατό τον Κωνσταντίνο Αργυρό που μας ξεσηκώνει μουσικά. Η Αργυρώ μας ετοιμάζει αέρινη πάβλοβα και ο Κωνσταντίνος Ξένος μας αποκαλύπτει τους τρόπους που θα καταπολεμήσουμε την δυσπεψία μετά την κραιπάλη των γιορτών.
Το ξεχωριστό late night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2night Show” έρχεται για να κάνει τα βράδια μας πιο γιορτινά, με εκλεκτούς καλεσμένους, πολύ γέλιο, παιχνίδια και να μας χαρίσει αξέχαστα στιγμιότυπα.
Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 23.15, στο πλατό του The 2night Show «μυρίζει άρωμα γυναίκας». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται την Καλομοίρα, τη Λίλα Μπακλέση από τη σειρά «ΤΑΜΑΜ», το μουσικό συγκρότημα «Γυναικεία Υπόθεση», την «Εθνική Ελλάδος Γυναικών ΜΙΚΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ» αλλά και την όμορφη Μικαέλα Ιωνά.
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στο The2night Show θα δούμε μεταξύ άλλων μαγικά, μπρα ντε φερ, κάλαντα και μαξιλαροπόλεμο. Μαζί μας ο παγκόσμιος Πρωταθλητής Χειροπάλης Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, ο μάγος Σανκάρα, η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου, o Σωτήρης Γεωργούντζος και η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου.
Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, το The2night Show μας ταξιδεύει μουσικά με την Κέλλυ Κελεκίδου και τον Πασχάλη Αρβανιτίδη. Ο Γρηγόρης «πάει βόλτα στο δάσος» με τον ηθοποιό Άνθιμο Ανανιάδη και η Πόπη Μαλλιωτάκη μας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της.
Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, λίγο πριν την αλλαγή του νέου χρόνου, το πλατό του “The 2night show”, πιο γιορτινό από ποτέ, γεμίζει με μελωδίες σαξοφώνου από τον σαξοφωνίστα Σωτήρη Τάτση, συνδέεται με skype με την Ελληνίδα μοντέλο Αννούλα Δρίτσα στη Νέα Υόρκη, συναντά τον Κώστα Λεφάκη για τις αστρολογικές προβλέψεις του 2017 και ομορφαίνει με την παρουσία του τραγουδιστή Κώστα Μαρτάκη. Μαζί μας και ο Σωτήρης Γεωργούντζος για να σχολιάσει την επικαιρότητα και να κλείσει η χρονιά!
Τέλος, το “Lucky Room”, το πιο διασκεδαστικό και «οικογενειακό» τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα μας υποδέχεται παραμονή Πρωτοχρονιάς, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 21.45 στον ANT1 με special guests τους Καλομοίρα, Σάσα Σταμάτη και Δημήτρη Ουγγαρέζο και μας υπόσχονται άφθονο γέλιο και πολύ δράση.
Καθένας από τους special guests θα βρίσκεται στο πλευρό κάθε παίκτη (3 παίκτες, 3 special guests) για να τους βοηθήσουν να διεκδικήσουν μέχρι και 300.000€.
Η Μαντώ Γαστεράτου θα βρίσκεται στο “Lucky Room” για να υποδεχθεί τα μέλη της οικογένειας του κάθε παίκτη και να ζήσουν μαζί την αγωνία του παιχνιδιού. Άραγε θα πατήσουν το τυχερό buzzer;
Αυτά και άλλα πολλά έρχονται φέτος τις γιορτές στους δέκτες μας από τον ΑΝΤ1…

Read More

And More