Το “Πρωινό Mou” μεταμορφώνεται σε… “Mega με μία”! Στον αέρα το εντελώς Σεφερλικό τρέιλερ της εκπομπής.

Την ώρα που η παραφιλολογία για το fresh πρωινό του Mega οργιάζει στα Media με τον καθένα να γράφει ότι παίζει, αλλά και ότι δεν… παίζει από πλευράς εσωτερικής πληροφορίας σε σχέση με το στήσιμο, τον σχεδιασμό και τους συνεργάτες της εκπομπής, οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή και την νέα πρωινή τους παρέα, συνεχίζουν με πυρετώδεις ρυθμούς να προετοιμάζονται για την Megaλη πρεμιέρα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού ο Μάρκος Σεφερλής πιθανότατα θα μπορέσει να μας πει την πρώτη του “καλημέρα” την πρώτη Δευτέρα του Οκτώβρη και όπως ίσως φαντάζεσαι, οι πάντες τρέχουν στο κανάλι, προκειμένου μέχρι τότε όλα να είναι έτοιμα και φροντισμένα στην εντέλεια.

Αλλωστε, αυτό το ανατρεπτικό στοίχημα που έβαλαν φέτος οι Megaλικοί επιλέγοντας τον Μάρκο για οικοδεσπότη της καθημερινής, πρωινής, ψυχαγωγικής τους ζώνης είναι ένα στοίχημα που θέλουν πάση θυσία να κερδίσουν και από πλευράς τηλεθέασης αλλά το κυριότερο; Και από πλευράς εντυπώσεων!

Σήμερα μάλιστα οι πάντες μιλούν γι ΄αυτό το fresh πρωινό του Mega, μιας και από χθες τον βράδυ ξεκίνησε να παίζει στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού το πολυαναμενόμενο τρέιλερ. Ενα τρέιλερ το οποίο βγήκε στον αέρα και από την μία μεριά κουβαλά το έντονο άρωμα της αισθητικής του Mega και από την άλλη φέρει την καθαρόαιμη σφραγίδα του Μάρκου Σεφερλή.

Τι; Πως γίνεται να “παντρευτούν” αυτά τα δύο στοιχεία μέσα σε ένα τρέιλερ λίγων δευτερολέπτων; Γίνεται, γίνεται… Αν δεις το τρέιλερ θα καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ… Ξεκινά και μας παρουσιάζει μία πολύ… σον-σον εικόνα, παρουσιάζοντάς μας με τον πιο εκλεπτισμένο τρόπο διάφορα πρωινά του κόσμου και το πως αυτά σερβίρονται ίσως και στα πιο glam εστιατόρια του κόσμου, για να καταλήξει στο ελληνικό πρωινό το οποίο και μας σερβίρεται με έναν εντελώς ανατρεπτικό και χιουμοριστικό τρόπο. Με έναν… Σεφερλικό τρόπο. Και γιατί σου το λέω αυτό;

Γιατί την ώρα που σερβίρεται το ελληνικό πρωινό ακούγεται ένας κόκορας, το καπάκι του πιάτου σηκώνεται και από μέσα ξεπροβάλλει το κεφάλι του Μάρκου Σεφερλή!!!

Εκεί ακριβώς είναι που μας αποκαλύπτεται – επιτέλους – και ο νέος τίτλος της εκπομπής ο οποίος είναι “Mega με μία”!!! Από τις φωτό που σου παρουσιάζω μπορείς να πάρεις μία γεύση για το τι ακριβώς μιλάμε, όπως επίσης και να δεις και κάποιες φωτό από το backstage των γυρισμάτων…

Read More

And More