“Το Πρωινό”: Οταν η Σάσα δεν έχει… stop, η αγένεια “βαφτίζεται”… μαγκιά!

Οχι, δεν είναι η πρώτη φορά που η τηλεόραση μας εκπλήσσει δυσάρεστα… Οχι, δεν είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνουμε πως σε αυτή δοξάζεται χωρίς δεύτερη σκέψη, ο… κανιβαλισμός, η ανοησία και η καφρίλα! Για την ακρίβεια δεν είναι λίγες οι φορές που πλέον και η καφρίλα και η ανοησία, αλλά και ο κανιβαλισμός, περνούν στο… ντούκου, μιας και πλέον κανείς δεν σοκάρεται. Μιας και πλέον δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς έχουν μάθει να περιμένουν να ακούσουν και να δουν τα πάντα στην μικρή τους οθόνη.

Κάπως έτσι ,λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να υπάρχουν τηλεοπτικά πρόσωπα που στο παραλήρημά τους να χαρακτηρίζουν τις έγκυες γυναίκες… γουρούνια και να μην αντιδρά κανείς. Ναι, γιατί το ακούσαμε κι αυτό… Η εικόνα μίας εγκύου αντί να σου γεννά γλυκά συναισθήματα, συναισθήματα αγάπης και σεβασμού, σεβασμού για το θαύμα της ζωής που κουβαλά, εσύ να αδιαφορείς και για τα κάποια παραπανίσια κιλάκια, έτσι απλά, αβασάνιστα, ανόητα, χυδαία, να την αποκαλείς “γουρούνι”. Οχι, γιατί αν δεν είναι αυτό ένα είδος τηλεοπτικής χυδαιότητας τότε τι είναι; Και για να σας πω την μαύρη αλήθεια, δυσκολεύομαι να καταλάβω από πότε ακριβώς η χυδαιότητα και η αγένεια, θεωρούνται μαγκιά στην ελληνική τηλεόραση.

Τόση ώρα σας μιλάω για την Σάσα Σταμάτη και για την τραγική τοποθέτησή της στο χθεσινό “Πρωινό”, όπου την ακούσαμε να αποκαλεί χωρίς να ντρέπεται – άλλωστε μας έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες – , την Ευγενία Μανωλίδου “γουρούνα”, με αφορμή την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Φυσικά, η τοποθέσηση έγινε αφού πρώτα είχαν ακουστεί τα σχετικά και απαραίτητα σχόλια στον αέρα της εκπομπής για το πόσο κουκλάρα εξακολουθεί να είναι η Φαίη Σκορδά, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της!

Φυσικά με το νέο μεγάλο τηλεοπτικό ατόπημα της Σάσας όλοι σάστισαν, ενώ η εγκυμονούσα Φαίη, εννοείται πως απείλησε πως θα φύγει από την εκπομπή, όπως εννοείται επίσης πως δεν το έκανε. Κάπως έτσι στα γρήγορα – γρήγορα προχώρησαν παρακάτω και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Αλήθεια, ένα πρωινό που σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης, ένα πρωινό που είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένο, μία τηλεοπτική παρέα που δεν έχει ανάγκη να αποδείξει σε κανέναν τίποτα, – μιας και το αποτέλεσμα μιλά από μόνο του – , και ένα τηλεοπτικό ζευγάρι το οποίο αναμφισβήτητα είναι στα καλύτερά του, τι λόγο έχουν για να δίνουν χώρο να ακούγονται τέτοια απαράδεκτα, ρατσιστικά, σχόλια; Τι λόγο έχουν να μην τραβούν μία διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο “τα λέω τσεκουράτα” και στο “χυδαιολογώ” ανεξέλεγκτα, γιατί έτσι θαρρώ πως κάνω την διαφορά!

Αναρωτιέμαι αν πραγματικά κανείς έχει φροντίσει να συνεφαίρει έστω και λίγο την Σάσα πίσω από τις κάμερες, ή αν όλοι από μπροστά το παίζουν… θιγμένοι και από πίσω της χαμογελούν και της χτυπούν συνομωτικά την πλάτη.

Σαφέστατα και η Σάσα είναι μία δημοσιογράφος που έχει ικανότητες, σαφέστατα και είναι ένα μη επιτηδευμένο, τηλεοπτικά ατίθασο πλάσμα ,όμως, κάπου στην πορεία σίγουρα έχει χάσει τον έλεγχο και το μέτρο και σίγουρα έχει ξεχάσει και τους καλούς της τρόπους, μιας και κάποιοι την έχουν πείσει πως με όπλο της την “αγένεια” μπορεί να κάνει επιτυχία! Το θέμα είναι για πόσο;

Read More

And More