“Το Πρωινό”: Το “αντίο” του Γ. Λιάγκα και της Φ. Σκορδά, ο απολογισμός, τα δάκρυα και το συμβόλαιο τιμής!

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο που λατρεύουν και οι δύο και μέσα σε μία άκρως συγκινητική και γλυκιά ατμόσφαιρα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαή Σκορδά μας ευχήθηκαν το “καλό καλοκαίρι”, αφού το “Πρωινό” έριξε αυλαία και έδωσε μαζί μας και πάλι ραντεβού για τον Οκτώβρη.

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Γιώργος Λιάγκας ήταν αυτός που πήρε πρώτος τον λόγο για να μας πει το μεγάλο “αντίο”, έχοντας φυσικά στο πλευρό του και την Φαίη Σκορδά, αλλά και όλους τους συνεργάτες τους.

Μάλιστα, με αυτό το “αντίο” ο Γιώργος φρόντισε μεταξύ άλλων να κάνει και τον τηλεοπτικό απολογισμό της χρονιάς, να υπογράψει συμβόλαιο… τιμής, την ώρα που οι περισσότεροι γύρω του ήταν δακρυσμένοι.

Τι είπαν ακριβώς ο Γιώργος και η Φαίη στον φετινό τηλεοπτικό απολογισμό τους;

“Δεν ξέρουμε πως να ξεκινήσουμε. Το καλοκαίρι πέρσι πήραμε μία απόφαση με την Φαίη και αλλάξαμε τηλεοπτική στέγη. Μία απόφασ σημαντική, όπως ήταν σημαντική και η απόφαση που πήραμε πριν από τέσσερα χρόνια για να κάνουμε παρέα το πρωινό.

Στην αρχή είπαμε θα το κάνουμε μόνο για ένα χρόνο, την δεύτερη χρονιά είπαμε να το ξανά κάνουμε δοκιμαστικά. Ομως, η αγάπη του κόσμου είναι τόσο μεγάλη και όλοι εσείς μας στηρίζεται καθημερινά τόσο πολύ, που αν και εφόσον εξακολουθούμε να βρίσκουμε τηλεοπτική στέγη, θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε αυτή την εκπομπή και να σας κρατάμε αυτή την ζεστή παρέα. Θα είμαστε καθημερινά μαζί τα πρωινά μας και αυτό είναι ένα συμβόλαιο τιμής που υπογράφουμε σήμερα προς εσάς! Είμαστε τυχεροί που μας αγαπάτε, το εκτιμούμε ιδιαίτερα και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας δίνετε την ευκαιρία να ζούμε μοναδικές στιγμές.

Στον ΑΝΤ1 βρήκαμε πραγματικά μία ζεστή αγκαλιά. Μία ζεστή αγκαλιά απ΄όλους τους ανθρώπους του σταθμού, τους συνεργάτες. Τόσο ζεστή τηλεοπτική αγκαλιά δεν είχαμε ξανά νιώσει στην ζωή μας, γι ΄αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο που εδώ και χρόνια ολόκληρα όλοι μιλούν για την οικογένεια του ΑΝΤ1″!

Στην συνέχεια ο Γιώργος και η Φαίη ευχαρίστησαν και έναν-έναν τους συνεργάτες τους, ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν ολόκληρη μνεία στην Λίτσα Πατέρα, η οποία και ξέσπασε σε κλάματα!

Κάπως έτσι έπεσαν και οι τίτλοι του τέλους υπό τους ήχους της μουσικής των “ΟΝΙΡΑΜΑ”!

Read More

And More