Το “Πρωινό” χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα; Τι έχει συμβεί;

“Πρωινό” χωρίς Γιώργο Λιάγκα γίνεται; Πρωινό χωρίς τον άνθρωπο εκείνο που έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικούς οπαδούς, αλλά και μία πανστρατιά ανθρώπων που… λατρεύουν να τον μισούν γι ΄αυτά που λέει και για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται καθημερινά μέσα από τον ΑΝΤ1 γίνεται; Εμ, δεν γίνεται.

Γιατί, ένα είναι σίγουρο. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν περνά απαρατήρητος. Είτε θα τον λατρέψεις, είτε θα τον μισήσεις, αδιάφορος να περάσει αποκλείεται και αναμφισβήτητα η τόσο αμφιλεγόμενη τηλεοπτική του παρουσία, είναι ένας από τους λόγους που το “Πρωινό” έχει αποκτήσει το δικό του κοινό, που ψηφίζει δαγκωτό Φαίη και Γιώργο.

Ετσι, λοιπόν, σήμερα το γεγονός ότι η εκπομπή βγήκε στον αέρα και ο Γιώργος δεν ήταν εκεί ήταν κάτι το οποίο εννοείται πως προκάλεσαι αίσθηση και όλοι αναρωτηθήκαμε τι έχει συμβεί.

Η εκπομπή ξεκίνησε η Μαίρη Συνατσάκη ήταν στη θέση της, ο Θέμης Γεωργαντάς ήταν στη θέση του, ο Αρης Καβατζίκης επίσης, το ίδιο και η Σάσα Σταμάτη, αλλά ο Γιώργος πουθενά.

Μετά από λίγο εμφανίστηκε η Φαίη Σκορδά η οποία αφού πρώτα… ξεσκόνισε την καρέκλα που κάθεται το στεφάνι της μας αποκάλυψε!

“…Περιμένετε να περιποιηθώ τη θέση του γιατί είναι στο σπίτι και μας βλέπει με σαράντα πυρετό…”!

Ναι, ούτε ο Γιώργος Λιάγκας κατάφερε να την γλιτώσει από τις ιώσεις της εποχής, οι οποίες κάνουν… θραύση! Ας του στείλω ,λοιπόν, ευχές για γρήγορα περαστικά!


Read More

And More