Το πρώτο live των Stereo Soul μετά το X Factor, στο πλευρό των Onirama!

Το πρώτο live των Stereo Soul μετά το X Factor, στο πλευρό των Onirama! | tlife.gr

Οι Onirama, το πιο δυναμικό και πρωτοπόρο ελληνικό συγκρότημα, το οποίο έχει αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια απ’όλους και έχει ξεχωρίσει για την ενέργεια, την ευρηματικότητα και το παθός του στις συναυλίες τους, έρχεται για μία ακόμα ανατρεπτική εμφάνιση στο Seasta on the beach στο Varkiza Resort το Σάββατο 9 Ιουλίου.

Με «παιχνιδιάρικη» διάθεση προσκαλούν επί σκηνής τις Fortissimo, το ταλαντούχο κουαρτέτο εγχόρδων από την Θεσσαλονίκη, και μαζί με ένα κλασσικό πιάνο, τις ακουστικές τους κιθάρες και τη Νατάσα Μινδρινού στα φωνητικά, εστιάζουν στη μαγεία της μουσικής και στην ουσία των τραγουδιών που όλοι αγαπήσαμε. Μέσα από ένα unplugged μουσικό ταξίδι στο χρόνο και στη δισκογραφία τους, σ’ ένα ειδυλλιακό τοπίο διπλά στη θάλασσα, οι Onirama προσφέρουν ένα ξεχωριστό και ατμοσφαιρικό performance, μια και μοναδική βραδιά στην Αθήνα.

Σε ρόλο guest star θα συμμετέχουν οι ταλαντούχοι Stereo Soul, το γκρουπ του Θοδωρή Μαραντίνη από το X-Factor, που έχει ξεχωρίσει κλέβοντας τις εντυπώσεις με τις βελούδινες φωνές τους, σε ντουέτα και τραγούδια που θα μας ταξιδέψουν.

Οι Onirama θα παρουσιάσουν επίσης και την καινούργια τους διασκευή στο κλασσικό πλέον τραγούδι «Το μηδέν» σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου και στίχους Λάκη Λαζόπουλου, που αγαπήθηκε τόσο γρήγορα από το κοινό και τα Μέσα, φτάνοντας στην κορυφή του ελληνικού air-play στα ραδιόφωνα αυτή τη στιγμή.

READ more