Το «Ράδιο Αρβύλα» πάει… «New York Times»!

Το «Ράδιο Αρβύλα» πάει… «New York Times»! | tlife.gr
Με αφορμή τις συνεχιζόμενες εξελίξεις στο θέμα των ανασκαφών στην Αμφίπολη, η εφημερίδα THE NEW YORK TIMES δημοσίευσε ένα εκτενές άρθρο που αναφέρεται στο ιστορικό της ανασκαφής, τα επιστημονικά σενάρια και τις διαφωνίες που διατυπώνονται όσον αφορά τα αρχαιολογικά ευρήματα.
Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αμερικής, διεξάγοντας μια μεγάλη έρευνα σχετικά με το θέμα και τις προεκτάσεις του στην Ελληνική κοινωνία, ήρθε σε επαφή με το Ράδιο Αρβύλα και τον Αντώνη Κανάκη αναγνωρίζοντας την επιρροή της τηλεοπτικής εκπομπής στα ελληνικά πράγματα, με την ματιά της σάτιρας. Ιδιαίτερη εντύπωση στους N.Y.T. έκανε το γύρισμα του Ράδιο Αρβύλα, με την συνέντευξη του σκελετού της Αμφίπολης και ειδικά η ατάκα «Εσείς είσαστε περήφανοι για τους προγόνους σας, τους προγόνους σας τους ρωτήσατε αν είναι περήφανοι για σας;»
Στο πλαίσιο αυτό, οι The New York Times φιλοξένησαν δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη αλλά και υλικό από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα που τοποθετήθηκε πάνω στο επίκαιρο ζήτημα των ανασκαφών στον τάφο της Αμφίπολης, με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

READ more